Obavijesti
komentari
Još u ožujku su znali da je hrana zatrovana dioksinom?
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ztisanic
Kod nas je sve pod kontrolom kako kažu naši inspektori,pa kako onda dolazi koje kakova crkljetina u našu mesnu industriju koje se prerađuje u proizvode i na našim policama završava kao svijeze, je sviježe upakirano smeće hoćete od mesa, voća, neka mi neko pametan objasni kako je recimo breskva sviježa stigla iz španjolske do Hrvatske na police (SVIJŽA) i tu stoji mjesec dana na polici dok se normalno ne proda dali ti inspektori imaju poima uopće o voću toje sve za njih ok jel nemaju poima ćime je sve voće i kako premazano dabi stajalo a o breskvi da ne govorim ako je prirodno uzgojena njen rok trajanja je najviše tjedan dana. Mlijeka imaju na policama koje nije za ljudsku uporabu isto labaratorijski dokazano i onda o ćemu o nekoj kvaliteti raspravljati, ali uglavnom našim građanima je bolje to smeće nego domaći proizvod tosu uvidjeli uvoznici da to dobro prolazi i tuim je najbolja zarada jel takove proizvode kojima je prešao rok uporabe u EU ponude nama besplatno dase makne jel im je bolje i jeftinije dati nekome zabadava dase riješe tog smeća nego da plate spaljivanje i uništavanje i dok je god tome tako mi proizvođaći svoj kvalitetan domaći proizvod puštat ćemo da propada.
Co
iz prve ruke znam da je domaće voće i povrće u supermarketima prepuno svakojakih otrova iz jednostavnog razloga samo da izgleda lijepo... zato naši dragi poljop Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .