Obavijesti

Show

Komentari 3

Jack White priznao da gotovo više i ne priča s Meg White

Jack White priznao da gotovo više i ne priča s Meg White
3

Jack White je ispričao kako mu bivša kolegica iz benda The White Stripes nije bila podrška ni u najboljim danima benda, a danas se s njom gotovo uopće i ne čuje

VIDEO

Jack White komentirao je raspad benda The White Stripes te je rekao kako s bivšom kolegicom Meg White "gotovo više nikad ne razgovara". U intervjuu za Rolling Stone rekao je da sumnja kako itko više priča s Meg.

- Dok smo živjeli u Detroitu, trebao sam svaki put odlaziti do nje kući ako sam želio s njom razgovarati. Sada je to velika rijetkost - rekao je White.

Kazao je i kako mu Meg ni u najboljim danima benda nije bila podrška , a ističe da je zbog toga s njom bilo jako teško raditi.

VIDEO

- Na primjer, radili bi nešto u studiju i svaki put kada bi se nešto nevjerojatno dogodilo Meg bi sjedila bez riječi - kaže glazbenik.

Kaže kako je s druge strane ona imala jako važnu ulogu u bendu.

- Na pozornici bi je često pogledao te bi promislio kako ne mogu vjerovati da ona zaista svira . Mislim da nikada nije shvatila koliko je važna meni i bendu - dodaje Jack White. Kaže kako mu je bila velika inspiracija za glazbu te ništa neće promijeniti tu činjenicu.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije