Obavijesti

News

Komentari 115

Izraelci otkrili: Naše specijalne snage nalaze se u Libanonu

Izraelci otkrili: Naše specijalne snage nalaze se u Libanonu

Izrael je i noćas gađao Libanon. Prvi put su napali van granica južnog Bejruta. U nedjelju je Izrael napao i Jemen, točnije uporišta Huta u toj zemlji

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pogledajte kako izgleda granica Izraela i Libanona: Na korak od kopnene invazije i općeg rata 01:28
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
IZRAELCI U LIBANONU

Izraelske snage provode operacije unutar Libanona prije mogućeg kopnenog napada, rekao je izraelski dužnosnik, prenosi Sky News.

Operacije su pokrenute u južnom dijelu Libanona, a osmišljene su za prikupljanje obavještajnih podataka i ispitivanje položaja Hezbolaha. Dodao je kako te akcije traju već mjesecima i ne znače nužno skori početak kopnene ofenzive.

STRAH OD EKSALACIJE

Strahuje se od opće eskalacije sukoba nakon što su objavljene fotografije izraelskih tenkova na granici s Libanonom. Izrael je još u subotu rekao kako se vojna ofenziva može proširiti, a stručnjaci govore da to vjerojatno podrazumijeva kopnenu invaziju. 

24sata
24sata
24sata
24sata
SRUŠILI DRON

Izrael je srušio dron iznad mora. Objavili su snimku.

NOVI NAPAD

Kako javlja libanonska novinska agencija NNA, izraelska vojska upravo je izvela novi zračni udar u okrugu Chiyah u južnom predgrađu Bejruta.   

BIDEN: MORA SE

SAD je pozvao na diplomatsko rješenje sukoba u Libanonu, no također je dozvolio pojačanje za svoju vojsku u regiji. Američki predsjednik Joe Biden je na pitanje može li se sveopći rat na Bliskom istoku izbjeći odgovorio: "Mora se". Kazao je da će razgovarati s izraelskim premijerom Benjaminom Netanyahuom.

Komentari 115