Obavijesti
komentari
Isprobajte ljetni recept - fine mediteranske dagnje na buzaru
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Sp
Blage veze nemate! Recept dagnji na buzaru u kojem se višak mora koji otpuste dagnje nakon otvaranja, ne baci van iz lonca....je recept za apsolutno presoljeno, čitaj nejestivo jelo! Zapratite me za više kulinarskih savjeta 😆
re
To se salis ili stvarno?
Sp
Ne salim se. Pola mora izlit vani a pola ostaviti, inace je toč preslan
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .