Zna se da kasa mora biti čista... prošle godine radila sam sezonu, financijska mi je bila 2x u tjedan dana i kasa mi je uvjek štimala.. Ljepo manču odmah u džep i nema problema..
Be
Bepina
23.7.2013.
Odustani
Da ako imaš 4 babe i 3 djece kroz cijelu smjenu
z1
zvrk11_1
23.7.2013.
Odustani
Nije istina... sekunda ti treba da poberes svoju manču isto koliko ti i treba da novce složiš u kasu. Ako nemožeš isti čas, možes sa sljedećim otvaranjem kase..
Prikaži još ↓
la
laziona
24.7.2013.
Odustani
da to je možda moguće di je 3-4 konobara a di je jedan vanjski i jedan na šanku i u smjeni skuvaš 4-5 kg kave bez ostalog nije mi jasno kad imaš taj predah za s
premanje manče a uz to ako prikazuješ promet 4-5 tisuća kuna za smjenu niko nije lud da glumata za ciću
Prikaži još ↓
mimi mala
24.7.2013.
Odustani
pa i ova zena sigurno nece vise ostavljti mancu u kasu, ali kako sma kaze radila je u njemackoj gdje je sasvim normalno da trinkgeld ostavljas u novcanik ili ka
su-uzmes ga na kraju kod obracuna i to je to
Prikaži još ↓
fiore
24.7.2013.
Odustani
"mmp69"-radila je u njemačkoj,gdje je to normalno,valjda im zakon tako kaže,ali ovo je hrvatska i ovdje po zakonu,kasa mora štimat.pa to je barem jasno!
jele112
24.7.2013.
Odustani
Svaki konobar jako dobro zna kolika mu je manča, bez obzira imao li 3 babe ili 300 ljudi u kafiću, tako da ne možete prodavat priče o manči. Za par kuna viška n
ikom ništa, ali 128 kn u jutarnjoj smjeni je neizdavanje računa!!!! Radila sam u jako prometnim kafićima, doduše davno je to bilo, ali jutarnja manča je u prosjeku 60 ak kuna, a sada vjerujem i manje jer ljudi imaju manje para!
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .