Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Imotski rafioli - recept za fine kolačiće od badema i prošeka

Imotski rafioli - recept za fine kolačiće od badema i prošeka

Gotovo svaka domaćica u Imotskom zna pripremati rafiole. Recept se prenosi s koljena na koljeno, ali ga domaćice znaju pomalo prilagoditi svom ukusu. Recimo, umjesto samih badema, možete staviti i malo oraha

Ovaj odličan desert od badema u Imotskom se tradicionalno priprema za razne svečanosti, ali i kao desert nakon nedjeljnog ručka. Gotovo svaka domaćica u tom kraju zna pripremati ovaj kolač i svaka ima neku svoju malu tajnu kako baš njezin uvijek ispadne savršeno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1