Nije problem u temperaturi paste, nego u količini koju unosimo :))
Moria
13.9.2016.
Odustani
Nije čak ni u tome problem nego kako je unosimo i kada. Ne jest tjesteninu više od 2-3 puta mjesečno i jest male porcije ako treba 6 obroka kroz dan, kao dijabe
tičari
Prikaži još ↓
area 62
13.9.2016.
Odustani
Moria, na takav način ne bi dugo živjela u Italiji :))
Moria
13.9.2016.
Odustani
Živjela sam u Italiji, teta mi je rođena talijanka iz Padove, al znam što misliš:P
area 62
13.9.2016.
Odustani
He, he, kako god vrtili po nacijama, najčešće se jedu pasta, riža ili krumpir u količini koja je primjerena određenom podneblju ili navikama dotičnih stanovnika
, zar ne?
Prikaži još ↓
Moria
13.9.2016.
Odustani
Jedu se ako si siromašan ili glup. A to nije jedno te isto. Ja tjestetninu zaobilazim u širokom luku.
Judita👥
14.9.2016.
Odustani
Upiši svoj komentar ...ja ju jedem uz saft heh
Moria
14.9.2016.
Odustani
safttttttttttttttttt ah groffice ti meni uvijek uljepšaš dan
Judita👥
14.9.2016.
Odustani
haha.)a nekome upropastim:))).mislim saft od faširanog mesa:)))iliti bolonjez:))))haha
Moria
14.9.2016.
Odustani
hahaha ak je bio zločest :P
Judita👥
14.9.2016.
Odustani
ma ne, nego ja njima čim me na portalu vide:)
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .