Prvo i osnovno u svakoj kužini je to da kuvar nesmi imat bradurinu.
MaliCrniOdIvanaSam
03.12.2020.
Odustani
Prvo i osnovno bi onda bilo da ne smije imati dlake u nosu, usima, dlake po rukama, dlanovima, pa cak ni po glavi jer kapica pokriva premalo glave. Takodjer, ne
smije se znojiti, ne smiju mu oci suziti, ne smije treptati jer ce mu ne daj Boze trepavica upasti u jelo. Dakle, po tebi, idealno, kuhar bi trebao biti ona sijamska macka.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
03.12.2020.
Odustani
MaliCrni, očito nisi nikada radio u kuhinji. Profesionalni kuhar prema pravilu ne smije imati bradu jer ako se nađe dlaka ide brdo sankcija na restoran. Trepavi
ca je druga stvar, one ne opadaju lako
Prikaži još ↓
MaliCrniOdIvanaSam
03.12.2020.
Odustani
Ti ocito nisi imao bradu, brada nije kosa, brada ne opada lako, ali u Hrvatistanu je brada tabu, ne smije se brada imati slucajno. Takodjer, velik broj hrvatski
h kuhara ima bradu. Gretic, Skoko, Pazanin, cak i Spicek. I Stefan Macchi ima bradicu. Baljezgate
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
03.12.2020.
Odustani
Ima san bradu kad je tebi pocela rast vjerovatno,prije nego su svi krenili sa bradama,znaci nosija san je prije nego je postala “hit” a sad san skraćen na jedan
ipo.To sta pricas za te nase gole kuvare to ti nema veze sa vezon nigdi.Kuvar mora bit uredno skracen(ne onoliko da je cesaljas) to ti je nepisano pravilo,vec kad spominjes nase bradonje pogledaj malo ako gledas kako se kuha van po restoranima pogotovo sa Michelin zvjezdicicama
Prikaži još ↓
MaliCrniOdIvanaSam
03.12.2020.
Odustani
"Iman" bradu i sada, brada ne ispada koliko ispada kosa.
Drugi najbolji chef na svijetu, Pierre Gagnaire, 14 Michelinovih zvjezdica, ima bradu, Andreas Caminad
a, ima bradu, Quique Dacosta, ima bradu. Svi oni spadaju u top chefove svijeta, i imaju bradu. Jos nesto?
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .