Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Imamo 7 najboljih vježbi za čvrstu, podignutu i seksi guzu

Imamo 7 najboljih vježbi za čvrstu, podignutu i seksi guzu

Da se ne lažemo, sve žene žele imati oblikovanu i prćastu stražnjicu, pogotovo jer je to zadnjih nekoliko godina veliki trend. Ako ste i vi među njima, donosimo vam super vježbe uz koje ćete to najlakše postići

VIDEO

Lijepo oblikovana stražnjica i noge najčešći su dio tijela koje žene žele dotjerati, a uz svakodnevno ponavljanje ovih jednostavnih vježbi već kroz dva do tri mjeseca rezultati su očigledni.

Želite li ovo ljeto impresionirati svojom pozadinom, upalite ove videe i krenite u trening za super čvrstu i oblikovanu guzu. Sve vježbe su super jednostavne, a brzo daju rezultate.

1. Otkrijte koje su omiljene vježbe Kim Kardashian za podignutu, okruglu i prćastu stražnjicu u videu:

2. Režim vježbanja Victorijinih anđelica nije lagan, ali je i iznimno efikasan. Oblikovanje guze temelji se na vježbama koje se izvode na podu, a imaju elemente pilatesa i aerobica:

3. Osnova svake dobre vježbe za guzu su čučnjevi, koje možete nadograđivati raznim iskoracima. Kako to pravilno izvesti pogledajte u videu koji se temelji na petodnevnom planu oblikovanja guze:

4. Utezima se pojačava intenzitet vježbi, a za još bolje rezultate njima opteretite i noge i ruke:

5. Pilates vježbe za guzu i bedra izvode se nešto sporijim intenzitetom, ali s više ponavljanja, a uključuju obavezno zagrijavanje koje sprječava mogućnost ozljeda:

6. Za one koje osim oblikovanja, žele i smanjiti obujam svoje guze i nogu, idealne su pilates vježbe na podu:

7. Fitness trenerica Alicia Marie otkriva kako vježbe za guzu treba prilagoditi vašem tipu guze. Postoje četiri osnovna oblika, a koji je najbolji tip vježbi za vas pogledajte u videu:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso
PRIPREMITE GA KAO CHEF

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso

Pripremanje mesa delikatan je posao. Srećom, postoji nekoliko kulinarskih savjeta i pravila kako bi vaš komad bio savršeno ukusan. Transformirajte vaš obrok u neodoljiv zalogaj
'Saznala sam da me muž vara, ali ništa ne poduzimam. Evo zašto ga nikad neću ostaviti!'
VARAJU LI DOBRI MUŽEVI?

'Saznala sam da me muž vara, ali ništa ne poduzimam. Evo zašto ga nikad neću ostaviti!'

Ispovijest žene na Redditu izazvala je dosta komentara. Svog savršenog muža ulovila je u prijevari, no ne želi ga suočiti s time da ne izgubi život na koji je navikla