Naravno, ovo je istina ako su jaja iz ORGANSKOG uzgoja jer ako nisu to znači da su kokoši tovljene smjesom a smjesa je HORMON RASTA, nešto slićno što bilderi piju da nabiju mišićnu masu kroz ubrzanje diobe stanica, takvim jajima ćete unjet i dio hormona u sebe i također se "tovit", taj efekt je i sa ostalim mesom osim jaja naravno piletina i ostala perad a i govedina jer pošto je vrijeme novac trgovci žele pile kojemu treba 6 mjeseci za klanje to ubrzat na mjesec dana ili mjesec i pol. Nadalje, to povečava drastićno opasnost od tumora pošto se ubrzava dijeljenje stanica preko DNK a sve što ide neprirodno brzo dolazi do grešaka-MUTACIJA u diobi, kritična masa mutiranih stanica=TUMOR! Zapitajte se odkud toliko tumora oko nas a naveo sam samo jedan segment života koji to može uzrokovat!
Dk
Deaktivirani korisnik
05.10.2019.
Odustani
Sjećam se ja iz djetinjstva kada su piceki trčkarali po dvorištu...trebalo je 9 mjeseci da narastu..sasvim drugačiji okus i boja mesa od ovog danas...
DANIJEL 🐶
05.10.2019.
Odustani
Totalno drukčiji mada ja jedem domaće uzgojeno ko i jaja tako da jako rijetko nešto kupovno te vrste okusim. Paradajz domaći, miriši, okus slatk i soćni, kupov
ni sama bljutava voda kao i krastavci i ostalo, jagode pogotovo i onda se ljudi čude tolikim boleštinama...
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
05.10.2019.
Odustani
Kod mene još uvijek mirišu jagode))) ..Jednom sam u trgovačkom centru uzela papriku i pomirisala...bez mirisa, a valjda i bez okusa...Isto tako ja kad uberem pe
ršinovo lišće i ako ga ne stavim u vodu za sat vremena počne venuti..a ono vidim pakiranje na podlošcima u foliji i izgleda kao da je sad ubran, kako je to moguće?
Prikaži još ↓
DANIJEL 🐶
05.10.2019.
Odustani
Čim uberu te uglavnom uvezene stvari poprskaju ih kemiklijama koje ih drže "svježima", ko kad stave neki organ u formaldehid pa je trajno očuvan, možda je to is
ta kemija. To pogotovo sa voćem, najviše agrumima rade. Kad zamirišu domaći krastavci vrate me u djetinjstvo kad smo ih ogulili, poslolili i jeli onak usput :) Paradajz je baka na prozoru držala na suncu da dozrije do kraja, tako sladak i soćan, jeo sam ga ko jabuku :)
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .