Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ibrahimović odgovorio Bobanu: 'Kad mačke nema, miševi kolo vode. To je bilo ispod pojasa...'

Ibrahimović odgovorio Bobanu: 'Kad mačke nema, miševi kolo vode. To je bilo ispod pojasa...'

Hrvat je prozvao slavnog Šveđanina zbog savjetničke uloge koju ima u Milanu, a onda mu je on odgovorio u prijenosu uživo. Rekao je da je on šef i da drugi rade za njega

VIDEO

Zvonimir Boban u razgovoru za La Gazzettu dello Sport prošli tjedan dotaknuo se i uloge Zlatana Ibrahimovića u Milanu. Bivši visoki dužnosnik u Fifi i Uefi, koji je radio i kao direktor na San Siru, u klubu u kojem je kao igrač izgradio status legende, doveo je bivšeg švedskog reprezentativca hrvatsko-bošnjačkih korijena u klub početkom 2020., a krajem prošle godine postao je savjetnik uprave.

- Zlatan je genij, zahvalan sam mu jer se kao igrač odlučio vratiti u Milan i promijeniti nedavnu povijest kluba. Međutim ne razumijem što on sad radi, što mu je posao, koje odgovornosti i nadležnosti na temelju kojih se može procjenjivati njegov rad. Nadam se da da on zna jer se na kraju neće suditi tehničkom direktoru Geoffreyu Moncadi nego njemu - rekao je bivši hrvatski reprezentativac.

Ibrahimović mu je odgovorio uoči starta Lige prvaka na San Siru, gdje je Milan dočekao Liverpool. Gostovao je u studijskoj emisiji televizije Sky gdje je bio prisutan i sam Boban.

- Kad mačke nema, miševi kolo vode. Sve ono o čemu se okolo govori je stvarno ispod pojasa, ja se koncentriram na posao i radim u tišini, Boban to ne razumije. Nije me bilo nekoliko dana zbog razloga osobne prirode, ali sam od prvog dana uvijek bio prisutan. Ja sam glavni i zapovijedam, a drugi rade za mene - jasan je bio Ibra, čiji je sin Maximilian prije nekoliko dana zabio krasan gol za juniorsku momčad i nagovijestio sjajnu golgetersku karijeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić