Obavijesti

Sport

Komentari 42

Ibra zabio hat-trick pa urlao na protivnika: Marš kući, k*rvice!

Ibra zabio hat-trick pa urlao na protivnika: Marš kući, k*rvice!
5

Zlatan Ibrahimović zabio je sva tri gola u pobjedi svog LA Galaxyja 3-2 protiv Los Angeles FC-a. Jedini je uz legendarnog Didiera Drogbu koji je s više od 35 godina zabio više od jednog hat-tricka

VIDEO

Treba vam odmak od dosadnih događanja na travnjaku i malo dramatičnosti? Zovite Zlatana Ibrahimovića. Jer taj čovjek uvijek napravi show! Posebno ako ga netko prije utakmice isprovocira...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ibrahimović kružnim udarcem otvara bocu 00:15

Tako je bilo i noćas u Los Angelesu. Prije utakmice su ga američki novinari uspoređivali s najboljim strijelcem prvenstva Carlosom Velom. Ibra je u najavi susreta poručio kako je bolji od čitave lige, nazvao se Ferrarijem, a ostale igrače Fiatom, a onda je klasu pokazao i na terenu.

- Daleko sam najbolji napadač jer je Vela u najboljim godinama karijere. Koliko ima godina? 29? I igra u MLS-u? Gdje sam bio ja kada sam imao 29 godina? Ah, da, u Europi i to je ogromna razlika - rekao je.

Sjajnim hat-trickom je vodio svoj Galaxy do pobjede 3-2 protiv Los Angeles FC-a. Najprije je izbacio nekoliko protivnika pa još bolje zabio lobom, onda je pogodio mrežu glavom nakon ubačaja i na kraju odapeo po travi i prizemnu loptu pospremio u gol. Oba gola za protivnike zabio je Vela, ali nije mogao nadmašiti Šveđanina... Postao je tako jedini uz legendarnog Didiera Drogbu koji je s više od 35 godina zabio više od jednog hat-tricka.

Iako, ove sezone je Vela ipak bolji. Meksikanac ima 21 gol, a Ibrahimović je 'kraći' za pet golova.

Temperamentni Ibra se nije smirio ni nakon što je utakmica završila pa se po izlasku s terena porječkao s jednim od protivničkih trenera.

- Od***i! Marš kući, k*rvice - urlao je švedski napadač, a veći sukob spriječili su ljudi iz klubova koji su se našli u blizini.

- Ne mogu se prestati smijati koliko sam dobar. Napravili ste kobnu pogrešku i usporedili me s Velom - likovao je Zlatan nakon utakmice.

Pokretanje videa...

00:45
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 42

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!