Obavijesti

News

Komentari 8

Humanitarna akcija za Darku: Potrebno joj je 200.000 eura za odlazak na operaciju u Tajland

Humanitarna akcija za Darku: Potrebno joj je 200.000 eura za odlazak na operaciju u Tajland
2

Darka je usred nesretnog pada 22.05.2021. zadobila povredu vratne kralježnice. Uslijedila je teška borba, 2 mjeseca bolnice te odlazak u Varaždinske toplice na rehabilitaciju

VIDEO

Na inicijativu Udruge navijača "Torcida Sućurac" je počela nova humanitarna akcija pod nazivom "Pomozimo našoj Darki". Uključeni su Bilo Srce, Sličice pričaju i Nogometne Ikone, sve to uz grafičku potporu XCV Designa. Riječ je o prikupljanju pomoći za Darku Ljubenkov iz Kaštela kojoj se život do potpune invalidnosti promijenio u jednom trenutku pada.

Tko je Darka i što joj se dogodilo? Darka je usred nesretnog pada 22.05.2021. zadobila povredu vratne kralježnice. Uslijedila je teška borba, 2 mjeseca bolnice te odlazak u Varaždinske toplice na rehabilitaciju. Uslijed toga dobila je koronavirus te je dva mjeseca provela u bolnici. Tek nakon 8 mjeseci sveukupnog liječenja počela borba za oporavak. Odlazak u Zagreb u privatnu polikliniku na nekoliko ciklusa donio joj je napredak da napokon samostalno može sjediti u kolicima i neke druge napretke, za neke minimalne ali za nju velike, ali i dalje ne može samostalno ni jesti ni piti te je potpuno ovisna o suprugu.

Međutim, našla se je nada na Tajlandu. Operacijom na Tajlandu bi joj se ugradila dva elektro stimulatora koja zamjenjuju ostečene živce i daje nadu da bi za neko vrijeme uz vježbe i trud napokon mogla funkcionirati sa rukama i nogama. Kako će "Sličice pričaju" djelovati? Humanitarna udruga "Sličice pričaju" pokrenula je državni projekt prikupljanja sredstava putem humanitarnih aktivnosti kako bi pomogli Darki za bolji život.

Humanitarna akcija u Drnišu: Prikupljaju se sredstva za brata i sestru koji boluju od raka
Humanitarna akcija u Drnišu: Prikupljaju se sredstva za brata i sestru koji boluju od raka

Akcije će se provoditi na u suradnji sa stranicom "Nogometne Ikone" te s našim "Bog je tu" portalom. Iako će se humanitarna akcija oglašavati kroz razne medijske aktivnosti, glavni izvori pomoći prikupljat će se aukcijom dresova poznatih nogometaša s njihovim potpisima na stranici IKONSKI JE POMAGATI.

Uz to, najveću pomoć očekuje se direktnim doprinosom na račun udruge "Sličice pričaju" o čijem radu sve možete saznati u kategoriji HUMANITARNO BSN kao i na službenom profilu udruge SLIČICE PRIČAJU. KAKO POMOĆI? Najbolji i najbrži način kako pružiti svoju pomoć je direktnom uplatom na račun udruge koja će sva sredstva donirati za Darku.

Podaci na koje možete uplatiti:

Naziv primatelja: Sličice pričaju

IBAN: HR6724070001500023628

Opis uplate: Za Darku

SWIFT/BIC: OTPVHR2X 

- Ovim putem u ime humanitarne udruge "Sličice pričaju" i predsjednika Luke Kanaeta, zahvaljujemo se na svakoj i najmanjoj doniranoj pomoći iskreno vjerujemo da će Bog svako dobro djelo nagraditi! "Zaista, kažem vam, što god učiniste jednome od ove moje najmanje braće, meni učiniste!" - Matej 25,40 - stoji u opisu donacije. Trenutno je prikupljeno 43.000 eura, a treba ukupno 202.300 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

FOTO Peteročlana obitelj u Srbiji poginula u sudaru auta i vojnog vozila, među njima troje djece...
STRAVA U SUSJEDSTVU

FOTO Peteročlana obitelj u Srbiji poginula u sudaru auta i vojnog vozila, među njima troje djece...

U nesreći je sudjelovao automobil i borbeno vozilo Vojske Srbije PASARS
Tko je novi šef partije? Bio je u HDZ-u, ima bujnu imovinu, a na svadbi je obukao i vjenčanicu...
SINIŠA HAJDAŠ DONČIĆ

Tko je novi šef partije? Bio je u HDZ-u, ima bujnu imovinu, a na svadbi je obukao i vjenčanicu...

Novi predsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić koji je u subotu na izborima pobijedio gradonačelnika Makarske Zorana Paunovića s oko 1000 glasova prednosti: 'Ponosno nosim ženino prezime'