Obavijesti

Sport

Komentari 27

Hrvatski reprezentativac veliki je navijač Hajduka. Vujovića je zamolio da ga pusti na Poljud

Hrvatski reprezentativac veliki je navijač Hajduka. Vujovića je zamolio da ga pusti na Poljud

Šušnja je molio Vujovića da ga pusti na utakmicu Hajduka koji je igrao europske kvalifikacije, a trener, znajući koliko voli splitski klub, dopustio mu je izostanak iako su igrali pripremni turnir

VIDEO

Hrvatski rukometaši večeras od 20.30 otvaraju Svjetsko prvenstvo protiv Egipta u Švedskoj, a jedan od najiskusnijih u reprezentaciji je Leon Šušnja (29). 

Pokretanje videa...

Rukometaši u Jönköping 01:50

Iako nema velik broj utakmica iza sebe kao Duvnjak, Karačić i Cindrić, zasigurno je važna karika u momčadi. Šušnja igra na poziciji pivota, a s Wislom Plock igra poljsku ligu kao i Ligu prvaka. 

Leon se rodio u Širokom Brijegu gdje je njegova obitelj izbjegla početkom rata da bi se kasnije preselili u Kutinu. Inače je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, odnosno iz Kraljeve Sutjeske, odakle i nogometni reprezentativac Dejan Lovren.

Novigrad: Hrvatska rukometna reprezentacija odigrala prijateljsku utakmicu protiv Slovenije

Šušnja je tamo počeo trenirati rukomet, a 2013. godine je prešao u redove hrvatskog prvaka PPD Zagreba gdje je ostao do 2019. godine. Iz Zagreba je prešao u Wislu koja je trenutačno prva u prvenstvu. 

Uz rukomet, Šušnja je veliki ljubitelj i nogometa, a posebne emocije ima prema Hajduku. Splitskom klubu posvetio je tetovažu koja prikazuje poznati Torcidin transparent "1950", odnosno godinu osnutka najstarije navijačke skupine u Europi. 

Zagreb: PPD Zagreb i Nantes u 9. kolu EHF Lige prvaka

U vrijeme kad je Veselin Vujović bio trener u Zagrebu, Šušnja ga je molio da ga pusti na utakmicu Hajduka koji je igrao europske kvalifikacije. Vujović, znajući koliki je obožavatelj Hajduka, dopustio mu je da napusti momčad iako se u to vrijeme igrao pripremni turnir u Parizu. 

Šušnja je bio iznenađen te mu nije vjerovao, a na putu prema Splitu ga je nazvao iz automobila kako bi provjerio još jednom može li stvarno otići, piše Gol.hr.

- Ako me još jednom pitaš, ostat ćeš u Zagrebu - odgovorio mu je Vujović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti