Obavijesti

Sport

Komentari 12

Hrvatski Japanac vodi bitku za život. Objavio je potresnu sliku

Hrvatski Japanac vodi bitku za život. Objavio je potresnu sliku

Osvojio je zlato na OI-ju u Pekingu, promijenio državljanstvo i godinama trenirao pod Mirkom Filipovićem. Po odlasku u mirovinu vratio se u Japan i počeo baviti cvjećarstvom

VIDEO

Satoshi Ishii (37) se bori za život. Umirovljeni japanski borac koji već pet godina ima hrvatsko državljanstvo i koji je nastupao pod hrvatskom zastavom vodi najveću bitku, onu životnu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Satoshi Ishii trenira 02:01

Ishii je na Instagramu s javnosti podijelio situaciju u kojoj se nalazi. Potresna fotografija prikazuje našeg MMA borca i zlatnog iz Pekinga 2008. u džudu kako leži u bolničkom krevetu. To što je tamo je samo po sebi prilično mučan i tužan prizor jer Ishii je tijekom karijere bio samo primjer vrhunskog sportaša kojeg je "pod svoje" prije nekoliko godina uzeo Mirko Filipović.

- Borim se protiv neočekivane bolesti. Bio sam na hitnoj operaciji tri puta po dva tjedna. I prošao sam najgori dio, polako se oporavljam. Vratit ću se svojim ciljevima što je prije moguće. Zahvaljujem liječniku što mi je spasio život i hvala svima koji me podupiru bez obzira što se dogodilo - napisao je Ishii na Instagramu.

Nije poznato o kojoj bolesti je riječ i s kakvim problemima se Satoshi bori. No, Ishii je primio puno poruka podrške i u komentarima su mu se javili poznanici i prijatelji pa su mu tako podršku pružili Reptili, voditelj Podcast Inkubatora Marko Petrak, bodybuilder i influencer Stjepan Ursa, UFC borac Aleksandar Rakić, bivši UFC borac i trenutni prvak KSW-a Phil De Fries...

Cro Cop ga dvaput pobijedio

U Pekingu je 2008. godine osvojio olimpijsko zlato (+100), no apetiti su mu se povećali pa je odlučio okušati se u MMA-u. U MMA karijeri skupio je 25 pobjeda i 13 puta izgubio. Posljednji meč odradio je u PFL-u kada je u kolovozu prošle godine izgubio od Danila Marquesa.

Mirko Filipović ga je dva puta pobijedio i Ishii je kasnije shvatio da od Cro Copa može puno naučiti, a slavni hrvatski borac ga je raširenih ruku primio u svoj dom i dvoranu.

Nakon odlaska u mirovinu Ishii je otišao iz Hrvatske i vratio se u Japan. Odlučio je baviti se cvjećarstvom u Fukuoki i raditi nešto drugo u životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!
ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone