Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hrvatski golman primio deset golova u četiri utakmice...

Hrvatski golman primio deset golova u četiri utakmice...

Utakmica je počela šokantno za Augsburg jer su gosti nakon petnaest minuta imali dva gola prednosti. Sieb je zabio u 13., a Burkardt u 15. minuti

VIDEO

U prvom ogledu četvrtog kola Bundeslige nogometaši Mainza su upisali premijernu pobjedu, slavili su kod Augsburga 3-2.

U udarnoj momčadi Augsburga su se našla dvojica hrvatskih igrača, vratar Nediljko Labrović i Kristijan Jakić koji je zamijenjen u 62. minuti. Hrvatski golman primio je čak deset golova u prva četiri kola. 

Utakmica je počela šokantno za Augsburg jer su gosti nakon petnaest minuta imali dva gola prednosti. Sieb je zabio u 13., a Burkardt u 15. minuti. Vratio se Augsburg u igru u 25. minuti nakon što je Schlotterbeck pogodio suparničku mrežu, a uskoro nakon toga su uslijedili novi povoljni događaji za domaćina. U 33. i 35. je žute kartone zaradio Amiri i Mainz je ostao s desetoricom.

GER, 1. FBL, FC Augsburg vs FC St. Pauli 3:1

Unatoč igraču manje Mainz je u 49. minuti opet došao do dva gola prednosti, a novi je pogodak ovog petka dao Burkardt. Augsburg se vratio u 57. kada je Essende pogodio za 2-3, ali je isti igrač pocrvenio u 70. pa su se snage ponovno ujednačile na travnjaku.

Do kraja se rezultat više nije mijenjao i Mainz je time preskočio večerašnjeg suparnika na ljestvici.

U subotu se sastaju Heidenheim - Freiburg, Werder - Bayern, Union Berlin - Hoffenheim, Bochum - Holstein Kiel i Eintracht - Borussia (M), dok su nedjeljni parovi Bayer - Wolfsburg, Stuttgart - Borussia (D) i St. Pauli - Leipzig.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić