Obavijesti

Sport

Komentari 65

Hrvatska opet na Parkenu: Evo gdje gledati dvoboj s Dancima

Hrvatska opet na Parkenu: Evo gdje gledati dvoboj s Dancima

Hrvatska večeras od 20.45 igra protiv prvoplasirane Danske u trećem kolu Lige nacija. Poraz od Austrije (3-0), itekako je zabolio, a jako dobra partija pred punim Poljudom i remi s Francuskom napunio je igrače samopouzdanjem

VIDEO

Prije godinu dana Kopenhagen je postao - Cropenhagen. Nekoliko tisuća hrvatskih navijača okupiralo je glavni grad Danske i stvorilo atmosferu za pamćenje. Nažalost, epilog nije bio takav. Hrvatska je izgubila od Španjolske (5-3) nakon produžetaka i ispala u osmini finala Europskog prvenstva.

Pokretanje videa...

Trening Vatrenih na Poljudu 01:00

Nakon godinu dana, 'vatreni' se opet vraćaju na stadion Parken. Ovaj put ipak uz puno manju podršku. Ako uopće i bude ikoga. Što zbog financija, ali i same Lige nacija za koju navijači nisu toliko zagrijani da bi potegnuli nekoliko stotina kilometara i potrošili veliki novac.  

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija

Hrvatska večeras od 20.45 igra protiv prvoplasirane Danske u trećem kolu Lige nacija. Prijenos je na Novoj TV. Poraz od Austrije (3-0), itekako je zabolio, jako dobra partija pred punim Poljudom i remi s Francuskom primirio je javnost i napunio igrače samopouzdanjem, ali pitanje je hoće li i to biti dovoljno protiv sjajnih i čvrstih Danaca koji igraju sjajno u posljednjih godinu dana. Nakon polufinala Eura pokorili su i kvalifikacije za SP sa šest pobjeda i jednim porazom uz gol razliku 30:3!

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija

Dovoljan pokazatelj o koliko opasnoj reprezentaciji se radi. Naravno, najveća zvijezda je Christian Eriksen, koji se prije godinu dana srušio na Parken stadionu tijekom utakmice protiv Finske. Imao je srčani udar, bio je klinički mrtav pet minuta, ali uspio se oporaviti i vratiti nogometu. Uz njega, tu je i Tottenhamov Hojbjerg, Braithwaite iz Barcelone, Atalantin Maehle...

International Friendly - Denmark v Serbia

Danska je prva u skupini sa šest bodova, Francuze su iznenadili pobijedivši ih 2-1 pa potom istim rezultatom i Austriju. Mogu li ih srušiti Dalićevi izabranici?

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija

Naše udarne snage istrošile su se protiv Francuske pa je izbornik Dalić najavio kako će rotirati za Dansku. Luka Modrić, Marcelo Brozović, Mateo Kovačić, Josip Juranović, Lovro Majer, svi oni su igrali prethodne dvije utakmice pa bi na Parkenu mogli odmoriti. Ili ući s klupe.

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija

Zlatko Dalić je poslije Francuske rekao kako bi volio da se ukine ovo natjecanje što dovoljno govori što misli o ovome natjecanju. Glavni cilj je ostati u elitnoj skupini, a Hrvatska ima talenta i kvalitete da se i bez najboljih potuče s Dancima. Priliku bi mogli dobiti Nikola Vlašić, Luka Ivanušec, Luka Sučić, Josip Šutalo, Kristijan Jakić. Imena koja bi trebala predvoditi 'vatrene' u budućnosti. Pa eto im prilike da se dokažu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 65

VIDEO

Arsenal rutinski slomio PSG, Joško i City potopili klub bivšeg dinamovca, 'petarda' Barcelone
DRUGO KOLO LP-A

Arsenal rutinski slomio PSG, Joško i City potopili klub bivšeg dinamovca, 'petarda' Barcelone

Atomska Borussia Dortmund pobijedila je Celtic 7-1, a Bayer Leverkusen minimalno je slavio u uzbudljivoj utakmici protiv Milana. Inter je ispratio Crvenu zvezdu s četiri gola sa San Sira, a Perišićev PSV je remizirao