Obavijesti

Tech

Komentari 0

Honor Magic 7 telefon dobit će moćni Snapdragon 8 Elite čipset i impresivnog AI Agenta

Honor Magic 7 telefon dobit će moćni Snapdragon 8 Elite čipset i impresivnog AI Agenta

AI Agent može samostalno naručiti obrok, a uz dopuštenje korisnika, može naučiti preferencije i naručiti kavu kakvu želite, ali i otkazati neželjene pretplate, navode iz Honora

VIDEO

Honor se već okrenuo Magic 7 seriji te su potvrdili da će je pokretati Snapdragon 8 Elite platforma Qualcomma, a na Snadpragon Summitu na Havajima su otkrili i svoju viziju prvog AI agenta na uređaju za otvoreni ekosustav. Uz to, Magic 7 će imati real-time NPU grafičko renderiranje za mobilne igre, što bi trebalo poboljšati grafičku izvedbu i unaprijediti korisničko iskustvo. To bi trebalo donijeti bolju grafiku i fluidnije igre. 

- Otvorenost i suradnja u našem su DNK. Ovom suradnjom s Qualcommom definiramo prvi AI ekosustav i revolucionarna korisnička iskustva u novoj AI eri. Oduševljeni smo što predstavljamo prvog AI Agenta za otvoreni ekosustav i po prvi put donosimo generativnu umjetnu inteligenciju za igre na uređajima koji koriste procesor neuronske mreže (NPU). Dobro došli u eru Autopilota AI za mobilne uređaje - izjavio je dr. Ray Guo, globalni direktor marketinga u HONOR-u.

Pristupačni Honor 200 Smart dolazi s velikom baterijom od 5200 mAh izdržljivom kućištu
Pristupačni Honor 200 Smart  dolazi s velikom baterijom od 5200 mAh izdržljivom kućištu

- Uzbuđeni smo što surađujemo s HONOR-om u oblikovanju budućnosti AI-a i redefiniranju načina na koji ljudi komuniciraju s tehnologijom. Spremni smo zajedno pomaknuti granice AI-ja i stvoriti zaista transformativna iskustva - dodao je Chris Patrick, viši potpredsjednik i generalni direktor za mobilne telefone u Qualcomm Technologies, Inc.

Autopilot AI za mobilne uređaje

AI Agent bit će sposoban za izvršavanje zadataka na temelju jednostavnih tekstualnih ili glasovnih upita. Na primjer, AI Agent može samostalno naručiti obrok, a uz dopuštenje korisnika, može naučiti preferencije kako bi donio inteligentne odluke, poput naručivanja kave s bademovim mlijekom.

Također, može pronaći i otkazati neželjene pretplate u različitim aplikacijama jednostavnom naredbom, rušeći granice između aplikacija i usluga. AI Agent može pomoći u širokom rasponu upotreba, uključujući planiranje putovanja, rezervaciju karata, kalendarsko zakazivanje, upravljanje obavijestima, prijenos datoteka između aplikacija i više. 

Planirano je da AI Agent bude dostupan na operativnom sustavu MagicOS 9.0 na uređajima serije HONOR Magic7.

Honor Magic V3 diže ljestvicu: Isprobali smo najtanji preklopni telefon koji je postao još bolji
Honor Magic V3  diže ljestvicu: Isprobali smo najtanji preklopni telefon koji je postao još bolji

Generativni AI za igre na pametnim telefonima

Nadolazeća HONOR Magic7 serija pametnih telefona uključivat će i generativni AI za igre na uređajima, pokretan procesorom neuronske mreže (NPU). Ova značajka omogućava AI grafičko renderiranje u stvarnom vremenu, što značajno smanjuje opterećenje GPU-a u usporedbi s drugim pametnim telefonima i poboljšava iskustvo igranja s poboljšanom kvalitetom slike, dok zadržava nisku temperaturu uređaja.
 

MagicRing osnažuje Snapdragon ekosustav

Tijekom ovog događaja, HONOR je istaknuo svoju ključnu suradnju s Qualcomm Technologies u stvaranju AI-prvog ekosustava. HONOR-ova MagicRing tehnologija podiže iskustvo višestrukih uređaja na novu razinu, omogućujući siguran i učinkovit prijenos usluga i podataka između njih. Primjerice, korisnici mogu kreirati impresivne umjetničke radove koristeći Cocreator na HONOR MagicPad 2, prelazeći bez napora od jednostavnih crteža do AI-generiranih remek-djela.

HONOR Magic7 serija, pokretana vrhunskim Snapdragon 8 Elite procesorom i inovativnim MagicOS 9.0, spremna je otvoriti novu eru automatske umjetne inteligencije uz intuitivnog AI Agenta. Ovaj uređaj osim što će donijeti revoluciju u svakodnevnu upotrebu, redefinirat će i gaming iskustva zahvaljujući naprednim generativnim AI mogućnostima. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Hrvatski gaming s nikad više zaposlenih, sve više većih tvrtki
ANALIZA 2023. GODINE

Hrvatski gaming s nikad više zaposlenih, sve više većih tvrtki

Istraživanje pokazuje kako je u hrvatskoj industriji igara lani bilo čak 532 zaposlenih, a iako su prihodi nešto niži od 2022. godine, oni su stabilni. No, upozorava se da bi bili veći da je ratificiran sporazum o ukidanju dvostrukog oporezivanja sa SAD-om

Veliki tjedni horoskop: Ovan će uploviti u nove ljubavne vode, a Blizanci sklopiti vrijedan posao
ŠTO SPREMAJU ZVIJEZDE?

Veliki tjedni horoskop: Ovan će uploviti u nove ljubavne vode, a Blizanci sklopiti vrijedan posao

Djevice se u novom tjednu sve uspješnije nose s teretom svakodnevice i ulažu mnogo energije u posao kojeg obavljaju. Bit će iscrpljene, no na kraju radnog dana osjećat će zadovoljstvo jer su dale sve od sebe
Top 10 recepata: Zdravi doručak dat će djetetu energije za cijeli dan u školi i dok je na igralištu
OSNOVE PREHRANE

Top 10 recepata: Zdravi doručak dat će djetetu energije za cijeli dan u školi i dok je na igralištu

Plus+ Poučite djecu da izbjegavaju kupovati za doručak peciva i lisnato tijesto i naučite ih kako da u doručak uvrste povrće i voće. Sendvič se lako slaže, a umjesto majoneze stavite namaz od povrća ili mahunarki