Obavijesti

Sport

Komentari 23

Hezonja i Bogdanović su zabili dva, Rudež je ostao na klupi

Hezonja i Bogdanović su zabili dva, Rudež je ostao na klupi
6

Bojan Bogdanović postigao je dva poena u porazu Netsa kod Hornetsa dok je Mario Hezonja odigrao samo 8:28 minuta uz dva poena za Orlando. Rudež nije igrao

VIDEO

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović postigao je samo dva poena u 111-116 porazu Brooklyn Netsa na gostovanju kod Charlotte Hornetsa, dok je Mario Hezonja također ubacio samo dva poena u 104-101 domaćoj pobjedi Orlando Magica protiv Minnesota Timberwolvesa, za koje Damjan Rudež nije niti ulazio u igru u susretima NBA lige igranima u srijedu.

Bogdanović je u 10. porazu Netsa u njihovom 12. ovosezonskom nastupu na terenu proveo 17:53 minuta i za to vrijeme uputio jedan neprecizan šut za dva iz igre, te je pogodio oba slobodna bacanja. Usto je sakupio četiri skoka, te po jednu asistenciju i osvojenu loptu.

VIDEO

U nastojanju da po prvi put ove sezone spoje dvije pobjede, nakon što su u utorak na svom terenu svladali Atlanta Hawkse sa 90-88, Netsima nije pomogla niti odlična igra Thaddeusa Younga koji je postigao 27 koševa uz 8 skokova. Kod Hornetsa, koji su sada na 50-postotnom učinku od 6-6, istaknuo se Nicolas Batum sa 24 ubačaja i 8 asistencija.

Hezonja je odigrao samo 8:28 minuta u prvom poluvremenu za Orlando, te je za to vrijeme uputio tri šuta iz igre (1-2 za dva i 0-1 za tricu), a sakupio je i po dva skoka i asistencije. Susret u Orlandu odlučen je u produžetku , a junak pobjede domaćih bio je Evan Fournier koji je pogodio tricu za pobjedu tri sekunde prije kraja. Fournier je sa 26 ubačaja bio i prvi strijelac Magica, Elfrid Payton je dodao 24 uz 7 skokova i 6 asistencija. Kod Wolvesa sjajni su bili prvi izbori posljednja dva "drafta", Andrew Wiggins sa 28 koševa i Karl-Anthony Towns sa 21 pogotkom, 12 skokova i 6 blokada, a blizu "triple-double" učinka bio je i Španjolac Ricky Rubio sa 8 koševa, te po 12 skokova i asistencija.

Orlando je sada na omjeru 6-6, a Minnesota na 5-7.

VIDEO

Rezultati:

  • Charlotte Hornets - Brooklyn Nets  116-111 (Bogdanović 17:53 minute, 4 skoka, 1 asistencija, 2 koša)
  • Orlando Magic - Minnesota Timberwolves  104-101 (produžetak) (Hezonja 8:28 minuta, 2 skoka, 2 asistencije, 2 koša; Rudež nije bio na klupi)
  • Philadelphia 76ers - Orlando Pacers  85-112
  • Boston Celtics - Dallas Mavericks  102-106
  • Atlanta Hawks - Sacramento Kings 103-97
  • Houston Rockets - Portland Trail Blazers 108-103 (produžetak)
  • Oklahoma City Thunder - New Orleans Pelicans 110-103
  • San Antonio Spurs - Denver Nuggets 109-98
  • Utah Jazz - Toronto Raptors 93-89
  • Phoenix Suns - Chicago Bulls 97-103
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

Dalić objavio popis: Vratio se Oršić, tu je četvorka iz Dinama, mladom hajdukovcu pretpoziv
ADUTI ZA LIGU NACIJA

Dalić objavio popis: Vratio se Oršić, tu je četvorka iz Dinama, mladom hajdukovcu pretpoziv

Izbornik i dalje vjeruje četvorici dinamovaca unatoč rezultatskoj krizi, a nije pozvao nijednog klasičnog desnog beka iako je najavio da će pretresti tu poziciju

VIDEO Rijeka - Šibenik 3-0: Riječani su opet na vrhu HNL-a, Šibenčani nastradali na Rujevici
NOVI/STARI LIDER

VIDEO Rijeka - Šibenik 3-0: Riječani su opet na vrhu HNL-a, Šibenčani nastradali na Rujevici

Fruk je doveo Rijeku u vodstvo već u trećoj minuti, a Andrić je u 19. zabio za rano povećanje prednosti. Rezultat se nije mijenjao sve do 81. minute kada Pašalić sjajnom asistencijom nalazi Galešića za treći gol
VIDEO Gvardiol pao na foru: Evo kako mu je zvijezda Arsenala 'prodala tunel' i postala hit
ZAVRŠIO NA TLU

VIDEO Gvardiol pao na foru: Evo kako mu je zvijezda Arsenala 'prodala tunel' i postala hit

Joško je nakon malonogometnog poteza Arsenalova igrača završio na podu, a cijela situacija izazvala je opće oduševljenje navijača. Dogodi se i najboljima, u narodu bi se reklo "poslao ga po ćevape"