Obavijesti

Show

Komentari 1

Harry Styles oglasio se o Liamu Payneu: 'Nedostajat ćeš mi...'

Harry Styles oglasio se o Liamu Payneu: 'Nedostajat ćeš mi...'
4

Bivši članovi One Directiona oglasili su se u četvrtak oko tragične smrti svog kolege Liama Paynea zajedničkim priopćenjem. Neki od njih su se i na vlastitim društvenim mrežama oprostili od kolege

VIDEO

Popularni glazbenik Harry Styles oprostio se od svog bivšeg kolege iz grupe One Direction, Liama Paynea (31). Na društvenim mrežama objavio je njegovu fotografiju i napisao kako je shrvan njegovom smrću. 

- Njegova najveća sreća bila je usrećiti druge, i bila mi je čast biti kraj njega dok je to radio. Živio je život otvorenog srca i imao je takvu energiju koja je bila zarazna. Bio je topao, pun podrške i nevjerojatne ljubavi. Godine koje smo proveli zajedno će zauvijek biti najljepše godine u mom životu. Zauvijek će mi nedostajati, moj dragi prijatelj - napisao je Styles te dodao kako mu se srce slama zbog članova Liamove obitelji, ali i zbog svih diljem svijeta koji su ga poznavali i voljeli. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Preminuo je Liam Payne (31), bivši član One Directiona 04:43

Oko tragične smrti Liama Paynea oglasili su se i drugi bivši članovi One Directiona, a objavili su i zajedničko priopćenje. 

- S vremenom, i kada svi budu mogli, bit će više toga za reći. Ali za sada ćemo odvojiti malo vremena da tugujemo i procesuiramo gubitak našeg brata kojeg smo jako voljeli - napisali su te dodali da će zauvijek pamtiti uspomene s Liamom. 

Sve što se do sada zna o tragičnoj smrti Liama Paynea
Sve što se do sada zna o tragičnoj smrti Liama Paynea

- Za sada su naše misli s njegovom obitelji, njegovim prijateljima i obožavateljima koji su ga voljeli uz nas. Užasno će nam nedostajati. Volimo te, Liame - stoji u priopćenju. 

42nd Annual American Music Awards - Arrivals - By Lionel Hahn

Vijest o Payneovoj smrti šokirala je obožavatelje ove grupe diljem svijeta. Strani mediji izvijestili su da je pjevač pao s balkona na trećem katu hotela u Buenos Airesu te poginuo. Već u srijedu navečer su se ispred hotela krenuli okupljati shrvani fanovi, a i tijekom četvrtka su obožavatelji diljem svijeta odavali počast tragično preminulom Payneu. 

Članovi One Directiona oprostili se od svog kolege Liama Paynea
Članovi One Directiona oprostili se od svog kolege Liama Paynea

Britanski pjevač i tekstopisac čije je izvorno ime Liam James Payne, rođen je 29. kolovoza 1993. u Wolverhamptonu u Velikoj Britaniji.

One Direction singer Liam Payne found dead, in Buenos Aires

Payne je kao pjevač debitirao 2008. na audiciji za britansku televizijsku emisiju 'X Factor'.

Nakon eliminacije na natjecanju, ponovno je otišao na audiciju 2010. godine.

Tada je s još četiri mladića postao član grupe One Direction, jednog od najprodavanijih boy bendova svih vremena. Uz njega grupu su činili Harry Styles, Niall Horan i Louis Tomlinson.

Liama prije smrti čekale dvije žene, policija ih sada traži: One su ga posljednje vidjele živog?
Liama prije smrti čekale dvije žene, policija ih sada traži: One su ga posljednje vidjele živog?

Payne je bio poznat kao jedan od glavnih tekstopisaca u One Directionu, zaslužan kao koautor za više od polovice pjesama na trećem i četvrtom albumu benda. Grupa se raspala 2016. godine, a Payne je nastavio samostalnu karijeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Adriana Lima je nevinost čuvala do braka: Idila s košarkašem iz Srbije potrajala je 5 godina
LJUBAVI BRAZILSKE MANEKENKE

Adriana Lima je nevinost čuvala do braka: Idila s košarkašem iz Srbije potrajala je 5 godina

Kada u nešto vjeruješ i imaš određene vrijednosti u životu, onda ih moraš slijediti, objašnjavala je Lima američkim novinarima o svojoj odluci da ne stupa u seksualne odnose prije braka