Obavijesti

Show

Komentari 38

Halid Bešlić prvo nazvao menadžera: Razbio sam se

Halid Bešlić prvo nazvao menadžera: Razbio sam se
28

Šanse za spas vida u desnom pjevačevom oku su pedeset posto. Halid će ostati na intenzivnoj i pod narkozom do daljnjega kako ne bi trpio bolove

VIDEO

Bešlić je trenutačno na intenzivnoj njezi i još je pod anestezijom kako ne bi trpio bolove. Halidov sin Dino uvjeren je da će mu liječnici uspjeti spasiti vidne funkcije desnog oka. Pjevač je navodno izgubio puno krvi i navodno ga čekaju minimalno dvije plastične operacije. Halida su u sobi intenzivne njege posjetili supruga Sejda i sin Dino na čiji se mobitel u bolnici javio obiteljski prijatelj Bešlićevih. Potvrdio je da su pjevaču liječnici šivali jezik. Liječnici nisu optimistični po pitanju povratka vidne funkcije desnog oka. Tijekom operacije na Halidu je u utorak napravljena i traheotomija - kirurški zahvat u kojem se na prednjoj stjenki vratnog dijela traheje radi otvor kako bi se omogućilo disanje. Zahvat je napravljen djelomično i zbog toga što mu je šivan jezik.

HALID: TIGRE, RAZBIO SAM SE...
Nekoliko sati prije nesreće Halid je nazvao prijatelja i menadžera Damira Ramljaka. Njegov poziv ostao mu je zadnji u mobitelu. Iako je pregrizao jezik i ostao bez zubi, prvo je nazvao Ramljaka:
- Tigre, razbio sam se! Trebam policiju! Evo policajca, čujemo se kasnije i ne diži paniku - prepričao nam je Ramljak Bešlićev poziv. Dodaje da je Halida jedva razumio jer je bio u šoku, a zbog pregriženog jezika nije mogao razgovjetno pričati. Policija je, kaže, slučajno naišla nekoliko minuta poslije nesreće. Nakon toga došla je i Hitna pomoć, koja ga je odvezla u sarajevsku bolnicu.
- Ne poznajem nikoga tko ne voli Halida. Liječnici me zasad ne puštaju k njemu jer je još uvijek pod anestezijom. Konzilij liječnika sastao se i, koliko znam, šanse da spase Halidovo desno oko su pedeset posto. Na operaciju oka morat će u inozemstvo. Čuli smo za liječnika iz Turske koji bi ga mogao operirati - kaže Ramljak.


IZBIJENI ZUBI NA KONTROLNOJ PLOČI
Pjevačeva Škoda je prevezena na vještačenje, a navodno je, iako se izvana ne vide velika oštećenja, unutra grozan prizor. Na prednjim sjedalima i kontrolnoj ploči navodno su bili izbijeni Bešlićevi zubi, a na vjetrobranskom staklu, u koje je Halid udario glavom, ostao je pramen kose.

U HRVATSKOJ BI MU DOŠAO I PREDSJEDNIK MESIĆ
Sarajevskom hit-mejkeru Ibri Mangafiću teško je bilo vidjeti da Halida nije posjetio skoro niti jedan BiH pjevač.
- Ovo je za mene šok! Halid je naš ponos, ambasador Bosne. To majka više ne rađa. Bit će dobro ako Bog da. Lijepo je to što ima ljudi, ali gdje su ovi što smo cijeli život zajedno proveli? Neka im bude na čast. Ovi koji su u Sarajevu zovu me telefonima. Kakav telefon? Sramota je da ovdje ne vidim bar deset pjevača. Halid je najveća zvijezda i najbolji čovjek na estradi. U Hrvatskoj bi svi došli, došao bi i predsjednik Mesić - kazao je Ibro Dnevnom avazu.

HITNA JE MOGLA DOĆI I RANIJE?
Mještani Kobilje Glave, gdje je Halid Bešlić (55) u utorak imao prometnu nesreću, dotrčali su nakon sudara do auta i odmah zvali Hitnu pomoć. Dežurna osoba im je navodno rekla da neće odmah doći, već da prvo zovu policiju pa ako policajci potvrde da uistinu treba intervencija Hitne, tek onda će poslati vozilo, saznaje BiH portal Pincom. Isti mještani kazali su i kako je Hitna pomoć uistinu došla tek na poziv policije koja je na mjesto nesreće poslala patrolna kola. Ogorčeni žitelji Kobilje Glave govore kako je pomoć mogla doći u isto vrijeme kao i policija te da se na ovaj način liječnička intervencija bespotrebno čekala dulje nego je bilo potrebno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 38

VIDEO

U 'Ljubav je na selu' Toni opet ljubio Valentinu, no nju muči ljubomora: 'Nemaš što trčati...'
VIVIEN IPAK NE ODUSTAJE

U 'Ljubav je na selu' Toni opet ljubio Valentinu, no nju muči ljubomora: 'Nemaš što trčati...'

Željko je i dalje muku mučio sa svojim curama, pa ih je pozvao da zajedno naglas rasprave sve trzavice i izravnaju račune