Obavijesti

Sport

Komentari 135

Hajduk dobio težak ždrijeb i izvukao bivši klub Marka Livaje, Osijeku najbolji mogući ishod

Hajduk dobio težak ždrijeb i izvukao bivši klub Marka Livaje, Osijeku najbolji mogući ishod

Rijeka je u kvalifikacijama Europske lige izvukla Molde ili Cercle Brugge, Hajduk boljeg iz susreta AEK-a i Noaha, dok je Osijek sjajno prošao i čeka ga bolji iz utakmice Omonije i Fehervara

VIDEO

Uoči prvih utakmica trećeg pretkola Lige prvaka, Europske i Konferencijske lige ovaj ponedjeljak na rasporedu je i ždrijeb play-offa svih triju Uefinih klupskih natjecanja u Nyonu u kojima sudjeluju sva četiri kluba iz HNL-a. Protivnika je doznao i prvak Dinamo koji preskače prve tri kvalifikacijske runde, kao i Rijeka u Europskoj i Konferencijskoj ligi, kao i Hajduk i Osijek u Konferencijskoj ligi.

Pokretanje videa...

Treća garnitura dresova Dinama za sezonu 24/25 00:47

Prođu li izabranici Željka Sopića Elfsborg, u play-offu za ulazak u drugorazredno Uefino natjecanje igrat će protiv pobjednika dvoboja između norveškog Moldea i belgijskog Cercle Bruggea. U prvoj utakmici 22. kolovoza bili bi gosti, u uzvratu 29. kolovoza domaćini. Ako se Elfsborg pokaže kao bolji suparnik svoj put ka Europi Rijeka će nastaviti s boljim iz susreta Olimpije iz Ljubljane i moldavskog Šerifa kojeg je preuzeo bivši trener Hajduka Mislav Karoglan. U tom bi slučaju prvo bili domaćini.

Hajduk je bio u podskupini sa španjolskim Betisom koji je prošle sezone ispao od Dinama, tu su bili i Gent, Cluj i bivši klub Marka Livaje AEK. Upravo će bivši klub Marka Livaje biti sljedeći Hajdukov protivnik, ako "bili" budu bolji od Slovaka, a Grci od armenskog Noaha. Hajduk bi uzvrat igrao kod kuće, kao što je slučaj sa Slovacima.

Osijek je mogao na francuski Lens, Kopenhagen i Trabzonspor hrvatskog dvojca Oršić - Barišić, ukoliko prođe Ziru. No ždrijeb im je dodijelio boljeg iz susreta ciparske Omonije i mađarskog Fehervara. I oni bi uzvrat igrali kod kuće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 135

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!