Obavijesti

Sport

Komentari 4

Hajduku još jednom najveća kazna zbog bakljade, HNS 'po džepu udario' i Dinamo...

Hajduku još jednom najveća kazna zbog bakljade, HNS 'po džepu udario' i Dinamo...

Slaven Belupo dobio je kaznu jer su na istoj utakmici gostujući navijači zapalili tri baklje, a jedna od njih bačena je na teren. Zbog toga će u proračun HNS-a morati uplatiti 670 eura

VIDEO

Srijeda nakon odigranog kola HNL-a, već po običaju, donosi nove kazne za hrvatske klubove. Ta praksa nastavila se i danas, disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer donio je odluke o kaznama za utakmice 9. kola. Najveću kaznu ponovno je dobio Hajduk, kojemu je izrečena novčana kazna od 4.300 eura. Dinamo također nije prošao bez kazne – mora uplatiti 2.350 eura u proračun HNS-a, a kažnjeni su i Rijeka (800 eura), Slaven Belupo (670 eura) te Varaždin (900 eura).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hajduk - Šibenik 01:39

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

>> Pročitajte opsežan izvještaj s utakmice Hajduk - Šibenik <<

HNS je objavio obrazloženje kazni, koje prenosimo u cijelosti.

"GNK Dinamo mora platiti kaznu jer su na prvenstvenoj utakmici 9. kola Varaždin - Dinamo, pripadnici gostujuće navijačke skupine (BBB), smješteni na južnoj tribini, u 61. minuti zapalili jednu baklju, a u 66. minuti dvadeset baklji i pet dimnih bombi. Na temelju čl. 66. st. 2. DP HNS-a, disciplinski sud izrekao je novčanu kaznu u visini od 2.350 eura.

Hajduk i Slaven Belupo sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a

HNK Hajduk mora platiti kaznu jer su na prvenstvenoj utakmici 9. kola Hajduk - Šibenik pripadnici domaće navijačke skupine, Torcide, smješteni na sjevernoj tribini, u 10. minuti zapalili jednu baklju, u 23. minuti tri baklje, u 36. minuti jednu baklju, u 60. minuti dvije baklje, a od 65. do 68. minute trideset i četiri baklje i dvije bljeskalice. U 90+2. minuti zapalili su još jednu baklju, zbog čega je prema čl. 66. st. 1., u vezi sa st. 5. istog članka DP HNS-a, Hajduk kažnjen novčanom kaznom od 4.300 eura.

Suci su Slavenu oteli tri boda! Hajduku su pomogli dva puta, Dinamu i Rijeci po jedanput...
Suci su Slavenu oteli tri boda! Hajduku su pomogli dva puta, Dinamu i Rijeci po jedanput...

HNK Rijeka je kažnjen jer su na utakmici 9. kola Slaven Belupo - Rijeka, gostujući navijači (Armada), u 61. minuti zapalili tri baklje, od kojih je jedna bačena na teren, zbog čega je utakmica prekinuta na dvadeset sekundi. Zbog toga je prema čl. 66. st. 2. DP HNS-a Rijeci izrečena novčana kazna u iznosu od 800 eura.

NK Slaven Belupo dobio je kaznu jer su na istoj utakmici gostujući navijači zapalili tri baklje, a jedna od njih bačena je na teren, zbog čega je utakmica prekinuta na dvadeset sekundi. Na temelju čl. 66. st. 1., u vezi sa st. 5. istog članka DP HNS-a, Slaven Belupo mora platiti kaznu od 670 eura.

Gattuso: 'Moramo pomoći ljudima u BiH, ostali su bez članova obitelji. Molim vas...'
Gattuso: 'Moramo pomoći ljudima u BiH, ostali su bez članova obitelji. Molim vas...'

NK Varaždin mora platiti kaznu jer su na utakmici protiv Dinama, pripadnici gostujuće navijačke skupine (BBB), smješteni na južnoj tribini, u 61. minuti zapalili jednu baklju, a u 66. minuti dvadeset baklji i pet dimnih bombi. Na temelju čl. 66. st. 1., u vezi sa st. 5. istog članka DP HNS-a, Varaždin je kažnjen novčanom kaznom od 900 eura", stoji na stranicama HNS-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Dalić izjavio da Istra nije mjerilo za reprezentaciju. Klub mu je odgovorio emotikonom cirkusa
NIJE IM NAJBOLJE SJELO

Dalić izjavio da Istra nije mjerilo za reprezentaciju. Klub mu je odgovorio emotikonom cirkusa

Prvoligašu iz Pule nije najbolje sjela izjava izbornika koji je opet opleo po HNL-u i rekao da u njemu nema igrača za reprezentaciju osim Dinama...