Obavijesti

Sport

Komentari 56

Hajduk ostaje bez igrača usred sezone? Poznata je i cifra...

Hajduk ostaje bez igrača usred sezone? Poznata je i cifra...

Kačaniklića ugovor s 'bilima' veže do ljeta 2024. godine, ali Hajduk ne računa na njega u budućnosti. Odlazak je bio neminovan, samo nitko nije očekivao da će to biti baš sada. Rosenborg bi trebao platiti oko 100.000 eura

VIDEO

Alexander Kačaniklić (30) stigao je u Hajduk prije nešto više od godinu dana. Kao igrač koji nosi iskustvo iz Ligue 1 i Premier lige te skupio 23 utakmice za švedsku reprezentaciju, Splićani su zadovoljno trljali ruke. Nadali su se kako su dobili veliko pojačanje, ali na kraju se ispostavio kao - flop.

Pokretanje videa...

Koreografija Torcide uoči derbija s Dinamom 00:34

Za Hajduk je u godinu dana odigrao tek 25 utakmica te zabio dva gola, a ove sezone skupio je osam nastupa. Od terena su ga udaljile ozljede. No, kad je i bio tu, nije previše igrao. U prijateljskoj utakmici protiv Radomlja (5-2) pokazao je naznake svoje kvalitete zabivši dva gola i asistiravši za gol, ali i dalje Valdas Dambrauskas ne računa previše na njega pa bi ga Hajduk mogao prodati usred proljetnog dijela sezone!

Hajduk i Dinamo na Poljudu igraju četvrti i posljednji derbi sezone

Prijelazni rok u Hrvatskoj završio je sredinom veljače, ali rok u Norveškoj otvoren je do četvrtak u ponoć. Kako piše norveški portal Nettavisen, Rosenborg bi htio dovesti Kačaniklića. 

Isti izvor navodi kako ova dva kluba već neko vrijeme pregovaraju. Odšteta se kreće oko 100.000 eura i brzo bi sve trebali privesti kraju jer rok završava 1. travnja. Bez obzira što će ostati bez igrača usred sezone u kojoj se bore za naslov prvaka i Kup, Splićani nemaju ništa protiv njegove prodaje jer Šveđanin nije od krucijalno važnosti Hajduku. Više je grijao klupu. No, problem je tajming. Naime, Dambrauskas ima velikih problema s napadačima uoči nedjeljne utakmice protiv Osijeka. 

Osijek i Hajduk odigrali su 1:1 u 11. kolu HNL-a

Emir Sahiti i Marin Ljubičić nisu ni otputovali na okupljanja reprezentacija, prvi zbog ozljede, drugi zbog problema s dišnim putevima. Viroza je pokosila Nikolu Kalinića, kao i Stipu Biuka. Uz to, Marko Livaja ove je godine odigrao svih devet utakmica bez minute odmora, a još je uz to proteklih devet dana bio na okupljanju s reprezentacijom. Nakon dugog leta i nakupljenog umora odmah će se pridružiti suigračima za pripremu dvoboja protiv Osijeka u nedjelju.

I tu je trebao uskočiti Kačaniklić koji je i protiv Radomlja pokazao da je riječ o kvalitetnom igraču koji nije bez razloga bio član Liverpoola i Nantesa, ali jednostavno se nije uspio prilagoditi na Poljudu. Što zbog ozljeda, što zbog manjka povjerenja u njega od strane trenera. 

Osijek i Hajduk odigrali su 1:1 u 11. kolu HNL-a

Švedskog nogometaša ugovor s 'bilima' veže do ljeta 2024. godine, ali Majstor s mora ne računa na njega u budućnosti. Odlazak je bio neminovan, samo nitko nije očekivao da će to biti baš sada. Odšteta je simbolična, ali i čovjek manje na platnoj listi će značiti nešto. 

Koprivnica: Utakmica 14. kolo 1. HNL Slaven Belupo - Hajduk

Rosenborg je prošlu sezonu završio na petom mjestu i u novoj sezoni, koja kreće za vikend, želi napasti naslov prvaka. Doveli su nekoliko igrača, a za oko im je zapeo i Kačaniklić u kojemu vide pojačanje. 

No, vremena je malo. Zastor nad prijelaznim rokom u Norveškoj spušta se sutra u pomoć i dvije strane morat će požuriti ako žele da se ovaj posao zgotovi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 56

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!