Obavijesti

Sport

Komentari 138

Hajduk prozvao šefa sudačke komisije, odluka bila ispravna: 'Imamo li razlog za vjerovati?'

Hajduk prozvao šefa sudačke komisije, odluka bila ispravna: 'Imamo li razlog za vjerovati?'

Nažalost, nismo mogli dobiti snimku i vama to prezentirati. Ali nemate razloga ne vjerovati u ovu odluku budući da je jasan dojam svih onih koji su vidjeli odluku da se radi o kažnjivom zaleđu, kaže Marić u snimci

VIDEO

Afera VARgate buknula je u utorak hrvatskim medijskim prostorom, a čini se kako neće završiti tako skoro. Nakon snimki s utakmice Varaždin - Hajduk i Dinamo - Rijeka, u srijedu su objavljene i snimke komunikacije s dvoboja Osijek - Dinamo i Dinamo - Lokomotiva iz prvog dijela sezone. Netko ih je bez znanja i dopuštenja sudačke organizacije preuzeo i distribuirao za objavu, a predsjednik sudačke komisije Bruno Marić na izvanrednoj konferenciji za medije izjavio je kako Hajduk nije bio oštećen kod sudačkih odluka prošli vikend.

Službeni Hajduk u četvrtak se oglasio u čak tri odvojena navrata. Prvo je objavio isječak snimke s presice na kojoj kamera prikazuje članove sudačke komisije, nakon čega su namontirali dio komunikacije iz VAR sobe u kojem se čuje "Ma odite svi u ku**c!".

Predsjednik Lukša Jakobušić za klupsku je televiziju potom izjavio kako više neće pisati dopise nego poduzeti konkretne korake i da će svaki dan Marića podsjećati na njegovu ulogu. Prizvao je pritom i predsjednika Marijana Kustića koji, kako je rekao, upravlja komisijom i koji donosi odluke.

Na društvenim mrežama poljudskog kluba u srijedu navečer objavili su još jedan isječak s Marićeve konferencije za medije uz opis "Imamo li razlog za vjerovati?".

- Nažalost, nismo mogli dobiti snimku i vama to prezentirati. Ali nemate razloga ne vjerovati u ovu odluku budući da je jasan dojam svih onih koji su vidjeli odluku da se radi o kažnjivom zaleđu - govori Marić.

Radi se o komentaru na poništeni gol Marka Livaje u završnici utakmice zbog ranijeg zaleđa Filipa Uremovića. Ono je jasno vidljivo kamerom sa suprotne strane terena koja doduše nije bila korištena u prijenosu, ali je pokazala da je stoper Hajduka bio najbliže poprečnoj gol crti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 138

VIDEO

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici
SUSRET 10. KOLA HNL-A

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici

Istra je vodila, a kada je Dinamo izjednačio povela je ponovno, minutu kasnije. Uslijedio je crveni karton za domaće, a sudac Bel izvukao ih je još ubrzo. Potom je Dinamo dobio penal i spasio se, Kulenović je zabio