Obavijesti

Show

Komentari 53

Gotovac: Simona je dobra majka, uvijek je uz Gabicu

Gotovac: Simona je dobra majka, uvijek je uz Gabicu
3

Gotovčeve će ispitati centar za socijalnu skrb jer je Ante vozio gabi 230 km/h. Dok je Simona bila na Farmi, Gabi je plakala i ljubila njenu sliku

VIDEO

Još nas nitko nije zvao! Gospođe iz Centra za socijalnu skrb imaju sve moje brojeve mobitela i uvijek im se javim. Ja sam ih zvao danas, ali nisu se javljali. Mislim da su bili na pauzi, rekao nam je poduzetnik i pjevač Ante Gotovac (40), koji će uskoro na razgovor u Centar za socijalnu skrb jer je njegova trogodišnja kći Gabrijela bila u automobilu dok su ga zbog vožnje 230 km/h zaustavile Kobre i jer je imao pištolj za koji nije imao dozvolu te tablete Normabel bez recepta.
- Nema razloga da nas služba zove. Simonica je dobra majka i uvijek je uz Gabicu. Ja trenutno u Vodicama na terasi dogovaram poslove, a Simonica i Gabica odmaraju - otkrio je Ante. Nakon što je izjavio da mu Kobre nisu ponudile test na droge, a nakon toga da jesu, ali mu se nije dalo čekati test, danas je imao novu priču.
- Nisam htio čekati jer je Gabica bolesna. Rekao sam im da je vodim kod doktora, a oni su je ipak 'izbacili’ iz auta tijekom pretresa. Gabica ima bronhitis - priča Ante.
Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Zagreb, dipl. pravnica Marija Pavić, kaže da je obitelj Gotovac poznata Centrovu uredu Maksimir na čijem području trenutno borave. Dodaje da će Centar reagirati ako se utvrde pogreške i propusti u skrbi o djetetu.
- Tada će na osnovu odluke stručnog tima biti izrečena neka od mjera obiteljsko-pravne zaštite propisanih Obiteljskim zakonom. Tako mogu dobiti ili upozorenje, nadzor nad izvršavanjem roditeljske skrbi ili prijedlog sudu za oduzimanje prava da žive sa svojim djetetom i odgajaju ga. U najgorem slučaju dat ćemo prijedlog sudu za lišenje prava na roditeljsku skrb - objasnila je ravnateljica.



GABICA LJUBILA MAMINU SLIKU
Dok su Simona i Ante Gotovac bili na Farmi, njihova kći Gabrijela bila je u Sloveniji. Čuvala ju je njezina mama Tamara. Uoči vikenda dok je Ante napuštao Farmu, Gabica se razboljela, dobila je vodene kozice. Tata Ante došao ju je vidjeti tek nakon nekoliko dana. Gabi je plakala za mamom i stalno ljubila njenu sliku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 53

VIDEO