Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Ovako spremljen biftek je za mene savršen, sačuvani su svi okusi i jednostavno uživam kad je ovako spremljen. To naravno ne vrijedi za sve meso, svinjetina se ne može ovako jesti. Po komentarima vidim zgražavanje i gađenje, a da se nije ni probalo. O ukusima se naravno ne raspravlja, ali za mene je ovo savršenstvo.
Dk
još samo da je odležao barem mjesec dana ... delikatesa
Dk
O da, barem 3 tjedna.
Žc
To se ne sviđa onima koji slikaju jelo prije obroka. Kojima je bitnije kako izgleda nego kakovog je okusa.
Dk
ma nek svako jede kak mu paše ... ja volim ovak , žena voli sve skureno ... pa si ona još dodatno prepeče ... i stvar rješena ...
Dk
Tako i kod mene, al zato te u restoranima lijepo pitaju hoćes slabije, srednje ili jače pečeno. Svako naruči kako mu paše i sve ok. Idu mi na živce ovi koji kom Prikaži još ↓
Dk
Joj... tatarski... nema boljeg nego kad ga naša teta spremi... jako je ponosna ns njega pa je zezamo daj nam napravi još one fiiine paštetice... na toplom tostu Prikaži još ↓
Dk
Ma idi u klinac, i moja svekrva ga tako spremi, raspametimo se kad nazove i kaže da dođemo jer te tatarski gotov. Zadnja dva puta me je zvala da joj pomognem ka Prikaži još ↓
Dk
Bravo za svekrvu... naša teta ljubomorno čuva recept...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .