Obavijesti

Show

Komentari 16

Gordon je u prve dvije sezone spasio samo dva restorana

Gordon je u prve dvije sezone spasio samo dva restorana
3

Od čak 21 restorana koje je pokušao spasiti u prve dvije sezone svog showa 'Paklena kuhinja', Gordon je od propasti spasio samo dva ugostiteljska objekta

VIDEO

Svaki početak je težak, a to zasigurno može potvrditi i Gordon Ramsay (46) u slučaju svoje popularne emisije 'Paklena kuhinja'. RadarOnline objavio je kako je Gordon u prve dvije sezone svog showa posjetio čak 21 restoran, a danas od njih rade još samo dva. 

Treba biti pošten i priznati da je Ramsey uglavnom dolazio upomoć restoranima koji su već i bili na rubu propasti, ali vlasnici restorana su u njega, kao vlasnika impresivnih 9 Michelinovih zvjezdica, ipak polagali velike nade. 

Nakon prve dvije sezone situacija se drastično popravila, ili zato što je Gordon shvatio kako točno pomoći restoranima ili su ga vlasnici napokon počeli shvaćati ozbiljno. U trećoj i četvrtoj sezoni, od 23 restorana koje je posjetio, uspio je spasiti njih deset.

No, tu je izgleda već dobrano 'naučio zanat' pa se može pohvaliti da je u posljednje dvije sezone, petoj i šestoj, uspio spasiti čak 77 posto restorana kojima je došao pomoći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada