Obavijesti

Sport

Komentari 0

Golman Zagreba: 'Opet smo na utakmici pobijedili sami sebe'

Golman Zagreba: 'Opet smo na utakmici pobijedili sami sebe'

Kolstad je zasluženo slavio. U susret su ušli hrabrije i sigurnije nego mi, puno smo griješili i bili nervozni, ne znam zašto. reba dići glavu, imamo 10 dana da se spremimo za Szeged. Ovo je bilo jako loše, rekao je Matej

VIDEO

U trećem kolu rukometne Lige prvaka su rukometaši Zagreba izgubili 29-25 (13-13) na gostovanju kod norveškog Kolstada, momčadi koju su prošle sezone dva puta pobijedili.

RK Zagreb izgubio u Norveškoj
RK Zagreb izgubio u Norveškoj

- Danas su bili bolji. Da bi utakmicu Lige prvaka pobijedili u gostima onda svi moramo biti na visokoj razini. To definitivno nismo bili, prvenstveno napadački. Dosta je tu bilo tehničkih grešaka, a oni su nas kažnjavali, pogotovo u drugom poluvremenu. Vratili smo se, ali opet su tu bile određene greške i promašaji. Nismo bili na razini na kojoj trebamo biti, ne možemo dozvoliti toliko tehničkih grešaka, kao i u Kielceu. To trebao analizirati, nastaviti raditi i vjerovati da se više neće događati oscilacije u gostima - rekao je trener Zagreba Andrija Nikolić.

Na golu Zagreba bio je Matej Mandić koji je skupio 11 obrana, ali to nije bilo dovoljno hrvatskoj momčadi koja je izgubila na dalekom gostovanju.

Zagreb i Nexe sastali se u 10. kolu Lige za prvaka Paket24 Premijer lige

- Kolstad je zasluženo slavio. U susret su ušli hrabrije i sigurnije nego mi, puno smo griješili i bili nervozni, ne znam zašto. Nakon dobre utakmice protiv Aalborga smo opet odigrali jednu utakmicu gdje smo pobijedili sami sebe. Treba dići glavu, imamo deset dana da se spremimo za Szeged. Ovo je bilo jako, jako loše - zaključio je Mandić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Gotovo je, Bjelica danas stiže u Dinamo! A član uprave odlazi?
STIGAO BIJELI DIM

Gotovo je, Bjelica danas stiže u Dinamo! A član uprave odlazi?

Nenad Bjelica je tijekom jutra riješio svoj status s Union Berlinom, a s njim u Dinamo dolaze Nino Bule, Danijel Jumić, Jasmin Osmanović, Leo Sovina i njegov sin Luka. Iz 'stare' garde tu ostaju dvojica