Obavijesti

Sport

Komentari 17

'Gattuso se skinuo gol i trčao terenom. On je malo čudan'

'Gattuso se skinuo gol i trčao terenom. On je malo čudan'

Zna li on raditi s mladim igračima, je li ikad u karijeri radio s njima? Radio je u velikim klubovima gdje mu oni osiguraju momčadi, a kod nas takvi klubovi ne postoje, kaže Ilija Lončarević o Gattusu

VIDEO

Kada je Hajduk prije dva mjeseca predstavio Gennara Gattusa za novog trenera, vijest je odjeknula europskim nogometom. Najveće trenersko ime u povijesti doletjelo je u HNL, a navijači su ga dočekali s oduševljenjem jer je klub konačno dobio trenera koji će igrače naučiti disciplini. 

Pokretanje videa...

Igrači s navijače na kraju utakmice 00:51

I tako je i bilo, uveo je talijanski trener stroga pravila pa je i najmanje kršenje, što je posljednjih godina na Poljudu bilo učestalo, značilo izbacivanje iz momčadi. Osjetili su to na svojoj koži bivši igrači Emir Sahiti i Ivan Perišić. Talijan je osebujnog karaktera, pokazivao je to kao igrač pa i sada kao trener. 

Radomlje: Prijateljska utakmica Rukh Lavov - Hajduk

A jednu anegdotu otkrio je i Ilija Lončarević, legendarni hrvatski trener koji je vodio Dinamo i brojne hrvatske klubove. 

- Ne treba vam trener koji je galamdžija, koji viče. Sad sam čuo da se Gattuso skinuo gol i trčao po terenu. I meni je bilo čudno kad sam to saznao. Sve je to lijepo, fino i simpatično, ali Gattuso je malo čudan - rekao je Lončarević u Podcast Inkubatoru, no nije specificirao u kojem klubu je to napravio.

Video pogledajte OVDJE 

Skeptičan je i Lončarević oko Gattusove naklonosti prema mladim igračima.

- Zna li on raditi s mladim igračima, je li ikad u karijeri radio s njima? Radio je u velikim klubovima gdje mu oni osiguraju momčadi, a kod nas takvi klubovi ne postoje.

Hajduk i Osijek sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a

Gattusova era u Hajduku krenula je poprilično turbulentno. Izbacio je Perišića iz momčadi pa je ispao iz Konferencijske lige od Ružomberoka. Izazvalo je to veliki šok među navijačima i financijske probleme jer je klub ostao bez novca na koji je računao od Europe.

Ipak, uspio je Talijan popraviti atmosferu i zadržati korak za Dinamom u HNL-u, a nakon što je Nikola Kalinić rekao kako neće biti pojačanja, ipak je došao Stipe Biuk, dok je i moguć dogovor oko posudbe Tome Bašića. Situacija je optimističnija nego prije nekoliko tjedana pa će Splićani u dobrom ritmu u goste Dinamu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti