Obavijesti

Sport

Komentari 21

Gattuso: 'Moramo pomoći ljudima u BiH, ostali su bez članova obitelji. Molim vas...'

Gattuso: 'Moramo pomoći ljudima u BiH, ostali su bez članova obitelji. Molim vas...'

Trener Hajduka podržao je inicijativu Pomozi.ba preko koje je aktiviran humanitarni broj putem kojeg se može donirati novac stanovništvu pogođenom poplavama

VIDEO

Na terenu je čvrste ruke i gotovo uvijek namrgođen. Često ćete ga vidjeti kako skače uz klupu i dere se na igrače. Želi da ga se sluša i poštuje disciplina. No, to je samo jedna njegova strana, druga je daleko emotivnija. Gennaro Gattuso ne libi se očinski pristupiti igračima Hajduka, zagrliti ih, poljubiti i pohvaliti ih, a sada je pokazao da se u njemu krije empatična i humanitarna crta.

Pokretanje videa...

BIH: Posljedice poplava u selu Zlate 00:53

Prošlog tjedna razorne poplave pogodile su BiH. Uništene su brojne kuće na području Jablanice, a nažalost, broj ljudskih žrtava popeo se na 21. Cijela regija se ujedinila i šalje pomoć unesrećenima, a njima se pridružio i Gattuso koji je pozvao sve koji mogu da doniraju. Gospodska gesta trenera splitskog kluba.

Aftermath of floods and landslides in the village of Donja Jablanica

- Pozdrav svima, ovdje trener Gattuso. Želim uputiti apel povodom tragedije koja se dogodila u Bosni. Molim vas da pomognete unesrećenima i da pošaljete poruku pružajući pomoć svima koji su u nevolji pozivom na broj 17039. Molim vas, računam na vas. Moramo pomoći ljudima koji su izgubili članove obitelji i imovinu i kojima je sada jako teško. Veliki zagrljaj svima. Budite jaki - rekao je trener Hajduka.

Zagreb: Gennaro Gattuso elegantno odjeven na stadionu Maksimir

Podržao je inicijativu Pomozi.ba preko koje je aktiviran humanitarni broj putem kojeg se može donirati novac stanovništvu pogođenom poplavama. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Procurila snimka seksa mlade sutkinje i delegata, odvjetnik: To je fake! Pa pogledajte im lica
SKANDAL U TURSKOJ

Procurila snimka seksa mlade sutkinje i delegata, odvjetnik: To je fake! Pa pogledajte im lica

Preda mnom je dug put, ali ću ga savladati na najjači i najodlučniji način. Radujem se što ću na tom putu imati vašu punu potporu i ljubav, rekla je sutkinja Elif Karaarslan