Obavijesti

Show

Komentari 0

Gabrijela prijavu u 'Superstar' posvetila baki: 'Nikad joj neću moći dovoljno zahvaliti...'

Gabrijela prijavu u 'Superstar' posvetila baki: 'Nikad joj neću moći dovoljno zahvaliti...'
4

Gabrijela stiže u 'Superstar', oduvijek pjeva i oduvijek je znala da se želi baviti glazbom, a obitelj će za nju reći i da je 'prije propjevala nego što je propričala'

VIDEO

U subotu u 20.15 na redu je druga epizoda glazbenog spektakla 'Superstar'! Stručni tim odlučit će tko će još dobiti priliku za nastavak natjecanja, a jedna od natjecateljica koja će stati pred njih i pokušati ih oduševiti je i mlada Slavonka Gabrijela Tripić iz Slavonskog Broda.

Gabrijela oduvijek pjeva i oduvijek je znala da se želi baviti glazbom, a obitelj će za nju reći i da je “prije propjevala nego što je propričala”. Ova devetnaestogodišnjakinja bavi se folklornim pjevanjem, a dosad je nastupala čak i s Brodskim tamburaškim orkestrom: “Tada sam zapravo prvi put dokazala sebi da mogu još puno više. S njima je uvijek zadovoljstvo raditi i jedva čekam iduću priliku!”

U 'Superstar' se prijavila jer su je sestre danima nagovarale na prijavu. “Volim reći da su one glavni krivci za to”, kaže Gabrijela, koja se nada da će joj sudjelovanje u showu donijeti novo iskustvo, zabavu, nova prijateljstva, neko novo znanje koje će joj u budućnosti pomoći. 

Zrinka iz Duge Rese ganula sve svojom pričom: Prošla sam par operacija, ali glazba je uvijek tu
Zrinka iz Duge Rese ganula sve svojom pričom: Prošla sam par operacija, ali glazba je uvijek tu

Prijavu je posvetila svojoj baki, koja je, kako kaže, bila stup njene obitelji. “Moja baka je bila žena koju vam ne mogu riječima opisati jer, zapravo, što god bih napisala bilo premalo da objasnim njen lik u mojim očima. Za mene moja baka predstavlja snagu, toplinu, ljubav, jednostavnost, upornost. Ja sam imala priliku s njom odrastati i od nje učiti. Mislim da joj nikada neću moći dovoljno zahvaliti na svemu.”

Upravo je Gabrijelina baka zaslužna i za njenu ljubav prema tradiciji, koju baštini čitava Gabrijelina obitelj: „Svi smo u tome odrastali, učeni smo tako da je to neprocjenjivo bogatstvo koje se mora voljeti i čuvati.”

Brođanka ne ističe svoje glazbene uzore poimence, ali stav je jasan: „Meni nije bitan sam pjevač već ono što pjeva, koliko duše stavi u pjesmu, kakav vokal i kvalitete ima. Zato nemam određeni uzor niti određenu vrstu glazbe koju volim. Danas, sutra možda i sama počnem stvarati svoje stvari pa valja ostaviti otvoren um za raznolikost ideja koje mogu izvući iz svega.“

A na pitanje tko joj se u žiriju najviše svidio na audiciji, priznaje da joj je najbolje „sjela“ Severina. „Kod nje osjetite neku toplinu i vidite da je svim srcem u tome.“

Brina je padom s konja izgubila pamćenje: 'Bila sam u šoku, glazba mi je puno pomogla...'
Brina je padom s konja izgubila pamćenje: 'Bila sam u šoku, glazba mi je puno pomogla...'

Osim što je posvećena očuvanju slavonske tradicije i pjevanju, mlada Gabrijela nedavno je upisala studij Glazbe i medija na Sveučilištu Sjever. Kako je akademska godina na samom početku ne zna još što ju točno čeka, ali svakako očekuje da će joj studij omogućiti da se razvije u kvalitetnu, dobru glazbenicu i osobu.

Hoće li Gabrijela opravdati očekivanja svojih sestara i izboriti se za ulazak u daljnji tijek natjecanja - ne propustite u novoj epizodi glazbenog spektakla 'Superstar' u subotu od 20.15 na RTL-u! Epizoda je dostupna i dan ranije na platformi Voyo.

POGLEDAJTE VIDEO: ELLA DVORNIK O SVOJOJ NOVOJ PJESMI

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO