Obavijesti

Sport

Komentari 0

Futsal Dinamo na Mallorci na prvaka Europe: 'Možemo protiv njih, očekujemo prolazak'

Futsal Dinamo na Mallorci na prvaka Europe: 'Možemo protiv njih, očekujemo prolazak'

Olmissum je otputovao u Prištinu, gdje je uz istoimenog domaćina očekuje portugalska Braga te češki Plzen. Omišani od 20 sati danas prvu utakmicu igraju protiv Prištine

Futsal Dinamo i Olmissum prošlog su tjedna u finalu Superkupa najavili novu sezonu, a ovoga će dva najbolja hrvatska kluba otvoriti i europsku sezonu. 

Dinamovci, prvaci Hrvatske, u Glavnoj rundi gostuju na Mallorci, gdje ih očekuje aktualni prvak Europe Palma de Mallorce s kojom će u srijedu i otvoriti natjecanje (19.30, MaxSport). U skupini su još slovenski Dobovec i rumunjski United Galati, a na papiru dinamovci djeluju kao favoriti za drugo mjesto u skupini, iz koje prolazi i trećeplaasirana momčad.

Zagreb: Futsal Dinamo i Olmissum u finalu Superkupa 2024.

- Pred nama su tri velika izazova, ali kvalitetno smo se pripremili i sigurno imamo nešto za reći. Otvaramo protiv Palme koja je dvostruki prvak Europe i definitivno motiv za dalje. Dobovec i Galati možda nisu toliko jaka imena, ali sigurno su opasni protivnici. Za sve one koji će nas bodriti uživo imam samo jednu poruku - pokažite kakvu podršku Dinamo ima, nebitno gdje igrao - rekao je trener Futsal Dinama Matija Đulvat.

- Na Mallorcu smo stigli nasmijani i u vrlo pozitivnoj atmosferi. Očekujem prolazak, igramo protiv atraktivnih protivnika, zadovoljan sam s rasporedom jer natjecanje otvaramo protiv aktualnog prvaka Europe i uvjeren sam da možemo odigrati kvalitetnu utakmicu protiv njih - dodao je golman Futsal Dinama, Ante Piplica.

Olmissum je otputovao u Prištinu, gdje je uz istoimenog domaćina očekuje portugalska Braga te češki Plzen. Omišani od 20 sati danas prvu utakmicu igraju protiv Prištine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Salzburg - Dinamo 0-2: 'Modri' očitali lekciju u Austriji i nakon 26 godina pobijedili u gostima
3. KOLO LIGE PRVAKA

Salzburg - Dinamo 0-2: 'Modri' očitali lekciju u Austriji i nakon 26 godina pobijedili u gostima

Dinamo je pobijedio u Austriji protiv Red Bull Salzburga 2-0. Golove za "modre" zabili su Kulenović i Petković, a kod oba je asistenciju dodao Ristovski