Obavijesti

Viral

Komentari 1

VIDEO Žena nazvala policiju: Upomoć, rakuni me napadaju!

Žena iz Amerike nazvala je panično početkom listopada policiju nakon što je hrpa gladnih rakuna opkolila njezin dom u Washingtonu, sjeverozapadno od Seattlea. Policajci su snimili video, a prikazuje rakune koji haraju imanjem, prenosi Reuters. Policijski službenici imali su pune ruke posla...

Pokretanje videa...

Policijska snimka pokazuje desetke gladnih rakuna kako hrle u Washington 01:20

VIDEO Kaos na križanju Savske i Ulice grada Vukovara, kolona do trešnjevačkog placa

ZAGREB - Snimka s nebodera pokazuje jutarnju gužvu na križanju Savske i Ulice grada Vukovara u Zagrebu. Trenutno su u tijeku radovi na sanaciji tramvajskog kolosijeka s ciljem modernizacije tramvajske infrastrukture, a odvijat će se u dvije faze. Trenutno traje prva faza, od 7. do 14. listopada, koja uključuje izmjenu skretničkog sklopa te betoniranje i asfaltiranje. Promet će do 22. listopada biti otežan, no ne u potpunosti zatvoren.

Pokretanje videa...

Radovi na sanaciji tramvajskog kolosijeka na križanju Savske i Ulice grada Vukovara 00:45

VIDEO Monstrum zavezao psa usred uragana i otišao: 'Koliko bešćutan moraš biti za ovo?!'

FLORIDA - Policajac je spasio ostavljenog psa zavezanog za stup uz rub ceste u Tampi. Izgleda da ga je bešćutan vlasnik ostavio uoči uragana Milton. 'Molim vas, ne radite ovo svojim ljubimcima', poruka je koju je policija objavila uz video. 'Koliko bešćutan moraš biti da bi ovo napravio', 'Ovo je okrutno', samo su neki od komentara ispod videa

Pokretanje videa...

Ostavili i zavezali psa uoči uragana 00:39

VIDEO Nevjerojatna snimka iz Karlovca: Iskri između cisterna na vlaku, ispale su iz tračnica?

KARLOVAC - Čitatelj nam je poslao snimku vlaka s cisternama Ine, a vidi se kako između dva vagona iskri i stvara se gusti dim. - Ne znam koliko je to dugo trajalo, ja sam ga gledao par minuta dok mi je bio u vidokrugu budući da sam iz automobila snimao. Ali sudeći po količini dima koja je bila iza vlaka, rekao bi da je duže vrijeme tako vozio - ispričao nam je čitatelj koji nam je poslao snimku potencijalne katastrofe. Kontaktirali smo karlovačku policiju koja je zaprimila dojavu i poslala patrolu da izvidi situaciju. Na teren su otišle i snage JVP Karlovac. Kako neslužbeno doznajemo, iz tračnica je iskočilo tri vagona, zasad je pretpostavka da su iskrile kočnice. Policija i vatrogasci koji su na licu mjesta i dalje utvrđuju uzrok iskrenja i vatre koja se vidjela.

Pokretanje videa...

Zapalia se cisterna 00:24

VIDEO Uragan Milton 'udario' u obalu Floride: Udari vjetra su i do 250 km/h, sprema se potop

FLORIDA - Snažan uragan kategorije 4 stigao je do obale Floride i sa sobom donio obilnu kišu i snažne udare vjetra i do 250 km/h. Američki predsjednik Joe Biden upozorio je da bi uragan Milton mogao postati povijesna oluja, pozivajući stanovnike Floride da se pridržavaju evakuacijskih naredbi. - Čini se da će to biti oluja stoljeća. Mnoga naselja na putu uragana Milton nemaju ni trenutka predaha između Helene i Miltona, dvije povijesne oluje u samo dva tjedna - izjavio je Biden iz Bijele kuće.

Pokretanje videa...

Uragan Milton 04:11

VIDEO EU zastupnici pjevali Bella Ciao Orbanu, šefica EU parlamenta: Ovo nije Eurovizija

Ilegalna migracija dovodi do rasta antisemitizma, nasilja nad ženama i širenja homofobije u Europskoj uniji, rekao je mađarski premijer Viktor Orban pri predstavljanju mađarskog predsjedništva u Europskom parlamentu. Zastupnici ljevice na Orbanov govor su reagirali pjevanjem pjesme Bella Ciao, na što je predsjednica Europskog parlamenta Roberta Metsola reagirala upozorivši da nisu na Euroviziji. "Ovo nije Eurovizija. Poštujmo dostojanstvo ovog doma", rekla je šefica EU parlamenta.

Pokretanje videa...

Europski zastupnici pjevali Bella Ciao Orbanu 01:40