Obavijesti

Viral

Komentari 7

VIDEO Snimili sudar od 10 mil. eura! Razbili Chirone u Maroku, tamo je bio i Mate Rimac

VIDEO Snimili sudar od 10 mil. eura! Razbili Chirone u Maroku, tamo je bio i Mate Rimac

Radi se o Bugatti Grand Tour Morocco 2024. na kojem sudjeluje i Mate Rimac koji već nekoliko dana objavljuje priče iz Maroka na društvenim mrežama

Tijekom održavanja Bugatti Grand Tour Morocco 2024. dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva modela Chiron vrijedna oko pet milijuna eura te jedan kamion, a trenutak sudara kod pretjecanja je snimio vozač busa kojeg su pretjecali na cesti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nesreća se dogodila u ponedjeljak na cesti koja povezuje Tanger i Tetouan kada je vozač srebrnog Chirona Super Sport, nakon što je pretjecao bus, pokušava proći i bijeli Chiron ispred i kamion na uskoj cesti, piše The Supercar blog.

Vozač bijelog Chiron Pur Sporta započeo je s pretjecanjem kamiona. Nakon sudara srebrni Chiron Super Sport dramatično se zarotirao i završio u jarku, bijeli Chiron Pur Sport je ostao na cesti, a kamion se kod izbjegavanja prevrnuo na bok.

VIDEO Mate Rimac predstavio je novu i napredniju Neveru R
VIDEO Mate Rimac predstavio je novu i napredniju Neveru R

Radi se o događaju na kojem sudjeluje i Mate Rimac koji već nekoliko dana objavljuje priče iz Maroka na društvenim mrežama. Zasad se nije oglasio i nesreći, a ako je suditi po njegovim pričama na društvenim mrežama, on vozi Chiron s hrvatskom zastavom na ogledalima.

Putnici u Bugattiju su prošli bez ozljeda, ali stanje vozača kamiona, međutim, još nije poznato.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7