Obavijesti

Viral

Komentari 29

Tiffany obilazi domove za starije i 'usrećuje' muškarce: 'Neki to nisu radili još od 1999. godine!'

Tiffany obilazi domove za starije i 'usrećuje' muškarce: 'Neki to nisu radili još od 1999. godine!'
3

Tiffany ima samo jednu strast u životu - a to je spavanje sa starijim muškarcima. Otkrila je i svoj tajni recept kako da svaki stariji muškarac padne na njen šarm i pristane s njom snimati erotski sadržaj za OnlyFans

VIDEO

Tiffany ima 35 godina, dolazi iz Wisconsina, a najveća joj je strast u životu zavođenje starijih muškaraca. Na svom profilu na Instagramu čak dijeli savjete kako osvojiti muškarce po staračkim domovima. Kaže kako voli taj osjećaj da je muškarac treba jer, kako ona kaže, neki od njih nisu spavali sa ženom još od 1999. godine i kako je uvjerena da bi radije proveli večer s njom nego igrali bingo u domu.

Tiffany je ogolila dušu za Daily Star i priznala kako je zaradila pravo bogatstvo radeći ono što voli - snima se s umirovljenicima. Tiffany je, naime, zvijezda platforme za odrasle OnlyFans gdje dijeli erotski sadržaj koji snima sa starijim muškarcima, a jako je ponosna na to što se ona jedina toga do sada sjetila. Udvarala se brojnim umirovljenicima po staračkim domovima, a otkrila je i svoju tajnu koju koristi na muškarcima i kaže kako uvijek pristanu snimati erotske sadržaje s njom.

A tajni recept glasi ovako - kada 'baci oko' na određenog umirovljenika, Tiffany ga pozove na večeru i piće i ponudi mu posebnu brigu za starije ljude. 

- Najdraže mi je kad ih odvedem na večeru i na taj se način zbližimo. Oni se onda odmah osjećaju ugodnije, posebice ako se kasnije planiramo baciti na stvar - kaže Tiffany za Daily Star.

Tiffany se ponosi onime što radi i smatra kako unosi toliko željenu promjenu u živote starijih muškaraca.

- Tu sam za njih i seksam se s umirovljenicima kojima je to najpotrebnije - neki od njih nisu radili te stvari još od 1999.! A ja im ne stavljam samo osmijeh na lice, dajem im puno više od toga - veselo će Tiffany.

Posebno je istaknula da joj je jedan stariji gospodin kazao da se zbog nje opet osjeća kao mladić. Tiffany preferira starije jer kaže da su mnogo jednostavniji i zreliji od mlađih muškaraca.

- Ne smetaju mi muškarci mojih godina, ali postoji razlog zašto volim starije muškarce. Oni su mudriji i što ste stariji, to više shvaćate što je zaista važno u životu. Umirovljenici žele avanturu i zabavu, nije ih briga čime se bavim u životu - rekla je Tiffany.

Ali, ne voli Tiffany samo umirovljenike. Kaže kako voli spavati i sa štreberima i ''zaboravljenim muškarcima''. Kaže kako vjeruje da je tomu tako jer je i sama u djetinjstvu bila napuštena i zaboravljena i ne želi da se itko drugi tako osjeća.

Tiffany tjedno zaradi oko 20.000 dolara i kako ne planira tako skoro u mirovinu. Želi se nastaviti baviti društvenim mrežama, a u budućnosti sebe vidi kao seksi baku s TikToka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 29

VIDEO

Nevjerojatno! Biser u Zagrebu blokirao je ZET-ov bus i psovao vozača. Putnici izašli na livadi
STRAŠNO

Nevjerojatno! Biser u Zagrebu blokirao je ZET-ov bus i psovao vozača. Putnici izašli na livadi

Zbog zaustavljanja automobila gdje ne bi smio, vozač autobusa nije mogao putnike iskrcati na predviđenom mjestu već ih je pustio na livadi. Vozač automobila nije ni trepnuo
Veliki tjedni horoskop: Blizanci će razmišljati o preseljenju, a Ribe skinuti višak kilograma
Od 13. do 19. listopada

Veliki tjedni horoskop: Blizanci će razmišljati o preseljenju, a Ribe skinuti višak kilograma

Vodenjacima predstoje čarobni susreti. Rado će se odazivati na brojne pozive i uživati u društvu odabranih ljudi. Neki će se i strastveno zaljubiti, možda u osobu koja je često prisutna u njihovom društvu