Obavijesti

Viral

Komentari 78

Posvađali se oko veterinara u Zagrebu: Je li i izvan radnog vremena trebao pomoći psu?

Posvađali se oko veterinara u Zagrebu: Je li i izvan radnog vremena trebao pomoći psu?

Zaredale su se stotine komentara zadovoljnih vlasnika ljubimaca koji su svoje ljubimce povjerili u ruke vlasnika i veterinara te iste ambulante. Na kraju svega se oglasio i on...

VIDEO

Jedan muškarac iz Zagreba stavio je negativnu recenziju na veterinarsku stanicu. Opisao je svoju situaciju u grupi ljubitelja pasa na Facebooku. Brojni komentatori se nisu složili s njim...

Objava ide ovako:

Pas mi je 5 godina njihov pacijent i sve je bilo tip-top, do večeras.

Nakon šetnje se pas spustio rashladiti u potok i koliko sam primjetio poskliznuo se na onu sklisku zelenu travu u potoku i počeo je jako šepati na prednju desnu nogu.

Krenemo prema doma, provjerim radno vrijeme, piše do 20 sati, na satu 20:20, rekoh, idemo probat, često prođem onuda nakon radnog vremena pa bude upaljeno svjetlo.

Dođemo ispred u 20:30, upaljeno svjetlo, vidim jedan čovjek sjedi u čekaonici, probam vrata, otključano, uđem.

Dočeka nas mladi "doktor"- ne radimo. Ispričam se, znam da sam došao van radnog vremena (cijenim tuđe radno vrijeme kao i svoje), objasnim situaciju, zamolim pregled, ali "doktor" je čvrst: " žao mi je, ne radimo već pola sata". Zahvalim se i izađemo van, zadnji put od tamo.

Mladi "doktore", vjerujem da su ti plaća i tvoje slobodno vrijeme primarni, da ti je puna kapa svega nakon radnog dana, ali da bi radio posao koji ti radiš potrebno je imati empatije i barem malo ljubavi prema životinjama koje ti nisi pokazao. Naplati mi što sam došao nakon radnog vremena, oderi me, ali kad si već tamo zašto ne bi pogledao psa koji šepa? Ne zbog mene, nego zbog psa kojem bi vjerojatno pomogao.

Razočaran sam zbog ovakvog odnosa prema životinji, ne prema meni i zbog toga mene ni mog psa više neće vidjeti niti ću centa ostaviti tamo.

- Na stranu sve, ali ni liječniku opće medicine ne možete van radnog vremena niti vam veterinar može naplatiti radi fiskalizacije. Razumijem vašu frustraciju, ali u tim slučajevima postoji hitna. Nadam se da je pesek bolje - odbrusila mu je jedna komentatorica.

- Ovdje se u potpunosti NE slažem s Vama. Nije se radilo o hitnom slučaju, a veterinar je već ostao pola sata duže na poslu vjerojatno radi prethodnog pacijenta - napisala mu je druga.

Ima i onih koji su se složili s objavom.

- Moram priznati da sam iznenadena količinom odobravanja postupka veterinara u komentarima. Ja vas apsutno razumijem, samo bi možda bilo više fer da je negativna recenzija na djelatnika ambulante, a ne na samu ambulantu gdje ste godinama bili zadovoljni - napisala je jedna žena koja je i sama bila u istoj ambulanti.

Zaredale su se stotine komentara zadovoljnih vlasnika ljubimaca koji su svoje ljubimce povjerili u ruke vlasnika i veterinara te iste ambulante. Na kraju svega se oglasio i on.

- Da, kao vlasnik ambulante slažem se s Vašom primjedbom, postupanje kolege nije bilo primjereno niti je u skladu s postulatima našeg zvanja i radu naše ambulante. Hvala Vam na toj informaciji, takvo nešto se ne smije i neće tolerirati niti događati. Iskreno mi je žao. Srdačan pozdrav - napisao je vlasnik ambulante.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 78

VIDEO