Pobjegli smo s ljetovanja nakon 3 dana! Neviđeno je smrdjelo u sobi, a reakcija osoblja je šok! | 24sata
Obavijesti

Viral

Komentari 31

Pobjegli smo s ljetovanja nakon 3 dana! Neviđeno je smrdjelo u sobi, a reakcija osoblja je šok!

Pobjegli smo s ljetovanja nakon 3 dana! Neviđeno je smrdjelo u sobi, a reakcija osoblja je šok!
3

Mladi par tvrdi da su bili primorani prekinuti odmor nakon što ih im je bilo mučno zbog nemogućeg smrada u sobi. Na Tenerifima su trebali biti tjedan dana, a kući su se vratili nakon samo dva noćenja...

VIDEO

Sezona odmora je u punom jeku, a svakome se makar jednom dogodilo da doživi neugodno iskustvo sa smještajem. I to ne baš jeftinim. 

Britanski par Emily Clark i Adam Vickerman (23) podijelili su svoje iskustvo koje su doživjeli na odmoru, a zbog kojeg im je putovanje prisjelo. Uplatili su nekoliko dana na Tenerifima u atraktivnom smještaju s pogledom na bazen. Međutim, ubrzo su se morali spakirati zbog misterioznog smrada u njihovoj sobi, pisao je Jam Press. 

Bizarna dvojezičnost u Rovinju: Machine will not dati povrat...
Bizarna dvojezičnost u Rovinju: Machine will not dati povrat...

Mladi par tvrdi da su bili primorani prekinuti odmor nakon što ih im je bilo mučno zbog nemogućeg smrada. Na Tenerifima su trebali biti tjedan dana, a kući su se vratili nakon samo dva noćenja. Emily je osjetila neugodan miris čim je ušla u kupaonicu ali je na trenutak nestao kada su pustili vodu u wc školjci. Idućeg dana, miris se vratio i to još jači. U videu s TikToka, koji ima više od osam milijuna pregleda, Emily i Adam objašnjavaju zašto su skratili svoj odmor.

- Nismo mogli otići u kupaonicu, a da nas smrad nije 'grizao' za nos i usta. Osjećali smo se bolesno - rekla je za Emily za Luxury Travel Daily. Kako je Adam dalje dodao, agonija je trajala od trenutka kada su stigli u sobu.

- Morao sam prati zube u sudoperu. Vani se osjećao blagi miris kanalizacije. Kada smo otvorili vrata kupaonice, miris kanalizacije nas je ubijao. Iduće jutro, kada smo pustili vodu u kupaonici, užasan miris nas je opet zapljusnuo - ispričao je mladić. 

Inače, par je odsjeo u Checkin Bungalows u Los Cristianosu, a njihov je odmor rezerviran putem weba On The Beach.

British couple cut holiday short after mysterious stench fills their Tenerife hotel room â?? 'We felt sick'

Nakon što su se požalili na recepciji, par kaže da su dva sata čekali čistačicu. U wc je, kažu, izlila nešto što je izgledalo kao izbjeljivač. Na početku je pomoglo, međutim miris se vratio u roku dva sata.

Do ovog trenutka, dvojac je bio nezadovoljan ukupnom kvalitetom smještaja, opisujući hotel i kao prljav. Na recepciji hotela su pokušali dobiti novu sobu, ali im je ovaj zahtjev odbijen. Zbog toga su bili prisiljeni da se poslije nepuna tri dana vrate s planiranog odmora.  

- Reakcija osoblja hotela stvarno je šokantna - zaključili su. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

Brod pun nudista kreće na novo putovanje: 'Većinom su tu stariji ljudi, ali mi nismo kao svingeri!
BISTE LI PROBALI?

Brod pun nudista kreće na novo putovanje: 'Većinom su tu stariji ljudi, ali mi nismo kao svingeri!

Najniža cijena za sobu za 11-dnevno putovanje je 2.000 dolara, ali postoje i luksuzne sobe za koje trebate izdvojiti čak 33.000 dolara...

Za ovu mozgalicu kažu da ju je nemoguće riješiti u 10 sekundi:  Vidite li vi kamenčić u kavi?
MOŽETE LI VI?

Za ovu mozgalicu kažu da ju je nemoguće riješiti u 10 sekundi: Vidite li vi kamenčić u kavi?

Na slici je mlinac prepun zrnaca kave, a unutra se krije tajanstveni kamenčić koji treba izvaditi prije nego što počnete mljevenje. Možete li ga pronaći u manje od 10 sekundi? Stvarno rijetko kome uspije...
VIDEO Ovo su najluđi i najbolji kostimi Eura u Njemačkoj:  Dok čekamo nogomet, malo zabave!
PARTY U NJEMAČKOJ

VIDEO Ovo su najluđi i najbolji kostimi Eura u Njemačkoj: Dok čekamo nogomet, malo zabave!

NJEMAČKA: Gotov je prvi krug Eura, navijači 16 reprezentacija još će uživati i nadati se kako će njihova momčad otići do kraja, naši "vatreni" već su na godišnjim odmorima, nismo uspjeli izboriti 2. krug. Ekipa iz Reutersa napravila je video kompilaciju najluđih kostima navijača, najboljeg navijanja, uživajte još malo u kadrovima iz Njemačke...