Obavijesti

Viral

Komentari 2

Odgovor na prijavu za posao dobila je nakon 48 godina...

Odgovor na prijavu za posao dobila je nakon 48 godina...

Tizi Hodson (70) bila se prijavila za posao kaskadera na motociklu. Posao nije dobila, ali to nije ugrozio njezinu karijeru jer je pronašla posao koji ju je odveo diljem svijeta

VIDEO

Tizi Hodson, stara 70 godina, iz Gedney Hilla u Lincolnshireu, nije mogla vjerovati svojim očima kad je otvorila poštu i otkrila da je njezino originalno pismo kojim se prijavljuje za posao kaskadera na motociklu, poslano u siječnju 1976., cijelo vrijeme tijekom svih ovih godina stajalo iza ladice pošte. Unatoč tome što nije dobila to radno mjesto neuspjeh nije ugrozio njezinu karijeru jer je pronašla posao koji ju je odveo diljem svijeta, piše BBC.

Opisujući vraćeno pismo kao "nevjerojatno", gospođa Hodson je rekla: "Uvijek sam se pitala zašto nisam čula ništa o poslu. Sada znam zašto."

Na vrhu pisma nalazila se rukom pisana bilješka koja glasi: “Kasna isporuka pošte u Stainesu. Pronađeno iza ladice. Kasni samo 50 godina.”

Gospođa Hodson ne zna tko joj je vratio pismo, niti kako je uopće dospjelo do nje.

“Kako su me pronašli kad sam se selila 50-ak puta, pa čak četiri ili pet puta mijenjala državu, misterij je”, rekla je.

Puno mi znači što mi se vratilo toliko godina kasnije, kaže Tizi. “Jasno se sjećam kako sam sjedila u svom stanu u Londonu i tipkala pismo. Svaki dan sam tražila odgovor, ali nije bilo ničega i bila sam silno razočarana jer sam doista željela biti kaskader na motociklu."

Srećom po gospođu Hodson, šutnja nakon njezine prijave nije je spriječila da pokuša pronaći druge poslove.

Preselila se u Afriku, radila kao voditeljica zmija i šaptač konjima, naučila letjeti i postala akrobatski pilot i instruktor letenja.

Čini se nevjerojatnim dobiti pismo natrag nakon toliko vremena, komentira. “Da mogu razgovarati sa svojim mlađim ja, rekao bih joj da ode i učini sve što sam ja napravila. Provela sam tako divno vrijeme u životu, čak iako sam slomila nekoliko kostiju”, dodaje Tizi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

VIDEO Vatrogasac Branko otišao u mirovinu, kolege pripremile 'kanader' za zadnji let: Sretno!
SIMPATIČNA SNIMKA

VIDEO Vatrogasac Branko otišao u mirovinu, kolege pripremile 'kanader' za zadnji let: Sretno!

Naravno da mu nismo dozvolili da ode u mirovinu bez vožnje u kanaderu tako da je bio zadnji pilot dana. Puška, sretno u mirovini, poručili su mu.