Obavijesti

Viral

Komentari 8

Nevjerojatna snimka iz Sesveta: Njemu je kružni tok za budale! Pogledajte samo ovu bahatost

Nevjerojatna snimka iz Sesveta: Njemu je kružni tok za budale! Pogledajte samo ovu bahatost

I dok svi voze kružnim tokom onako kako mu naziv kaže, pojavio se biser u Audiju koji je jednostavno presjekao kružni tok po sredini ubacivši se drugom vozaču. I odjurio dalje!

VIDEO

Znanstvenici i stručnjaci razotkrili su ili su barem na tragu dokaza koji bi objasnili svjetske misterije poput kolapsa Majanske civilizacije ili Bermudskog trokuta, no za situacije na hrvatskim prometnicama još nemaju odgovor. Ovo je jedna od tih. Objavila ju je Facebook stranica 'Prometne zgode i nezgode', a mjesto misteriozne pojave na cesti poznatije i kao 'kružni tok' su Sesvete. 

Pogledajte video

Pokretanje videa...

Autom prešao preko kružnog toka 00:23

I dok svi voze kružnim tokom onako kako mu naziv kaže, pojavio se biser u Audiju koji je jednostavno presjekao kružni tok po sredini ubacivši se drugom vozaču. I odjurio dalje. 

- Tko se zna snaći, ni u WC-u nije gladan - jedan je od komentara za koji bi se moglo protumačiti da podržava čovjeka koji u kružnom toku ide - ravno.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Što se događalo iza kulisa osme sezone Život na vagi: 'Snimanje jedne epizode traje tri dana...'
Kandidatima nedostaje crveno meso

Što se događalo iza kulisa osme sezone Život na vagi: 'Snimanje jedne epizode traje tri dana...'

Plus+ Na setu radni dan počinje oko osam sati, kad su na rasporedu dogovori za snimanje. Kandidati se moraju osjećati sigurno
Došao na audiciju i šokirao sve: 'Mislio sam da se hobotnica fino skuha za nekih desetak minuta'
'MASTERCHEF'

Došao na audiciju i šokirao sve: 'Mislio sam da se hobotnica fino skuha za nekih desetak minuta'

Ova epizoda MasterChefa donijela je mješavinu emocija, od velikih uspjeha do razočaranja, pokazujući koliko je važno imati ne samo kulinarske vještine, već i sposobnost nošenja s pritiskom i izazovima