Kakav vam je karakter otkrit će ono što ste prvo vidjeli na slici | 24sata
Obavijesti

Viral

Komentari 25

Kakav vam je karakter otkrit će ono što ste prvo vidjeli na slici

Kakav vam je karakter otkrit će ono što ste prvo vidjeli na slici

Ova iluzija vam može otkriti jeste li tvrdoglavi, simpatični ili romantični. Čim pogledate sliku odmah ćete znati što ste prvo vidjeli i prema tome ćete otkriti što se krije u vašem karakteru

VIDEO

Optičke iluzije nisu zabavne samo zato jer mogu otkriti iznenađujuće osobine ličnosti. Redovito bavljenje ovim vizualnim zagonetkama može stimulirati mozak, pa čak i donijeti neočekivane uvide u nečiji um.

A ova najnovija mozgalica, podijeljena na TikToku, ima za cilj učiniti upravo to. Mia Yilin, poznata po svojim iluzijama, podijelila je video zanimljive optičke varke koja otkriva karakter.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:18

Jeste li prvo vidjeli čašu ili vilice? Evo što to otkriva o vama:

Ako ste prvi vidjeli vilice...

Vi ste tvrdoglavi i jake volje. Jednom kada se posvetite nečemu, više se ne osvrćete. Volite svoju slobodu i prilično ste romantični, ali na kraju dana razmišljate svojom glavom, a ne srcem.

Uvijek ćete izabrati ono što je najbolje za vas umjesto da uzmete u obzir svoje osjećaje. Međutim, do sada ste imali problema suočiti se s nepoznatim i pridržavali ste se očekivanja okoline.

Također, ako su vilice bile prva stvar koju ste primijetili, to znači da ste spremni donijeti hrabre odluke i značajno poboljšati svoj život.

Ako ste prvi vidjeli čašu za vino...

Pojedinci koji su prvi primijetili čašu  uglavnom su prilično simpatični. Zbog toga vam se ljudi stalno žele približiti jer ste brižni i jako dragi.

Ipak, vrlo ste selektivni u svom unutarnjem krugu i rijetko kome date da vam se približi. Nakon stresnog razdoblja u proteklih pet mjeseci, slijede mirnija vremena, a ostatak godine će proteći glatko.

Vi ste vrlo odgovorna osoba i uvijek dajete najbolje što možete. Duboko u sebi znate svoje vrijednosti, piše Daily Star.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO

Brod pun nudista kreće na novo putovanje: 'Većinom su tu stariji ljudi, ali mi nismo kao svingeri!
BISTE LI PROBALI?

Brod pun nudista kreće na novo putovanje: 'Većinom su tu stariji ljudi, ali mi nismo kao svingeri!

Najniža cijena za sobu za 11-dnevno putovanje je 2.000 dolara, ali postoje i luksuzne sobe za koje trebate izdvojiti čak 33.000 dolara...

Hawk Tuah cura 'ruši' internet! Smiješe joj se bogatstvo i slava, a sve zbog odgovora o seksu...
UPOZNAJTE HAILEY

Hawk Tuah cura 'ruši' internet! Smiješe joj se bogatstvo i slava, a sve zbog odgovora o seksu...

Zaustavili su je na ulici, postavili joj pitanje, sve ostalo je povijest... Hawk Tuah curi sad se smiješi karijera u Hollywoodu, a već je počela i zarađivati na prodaji artikala sa svojom izjavom...
Za ovu mozgalicu kažu da ju je nemoguće riješiti u 10 sekundi:  Vidite li vi kamenčić u kavi?
MOŽETE LI VI?

Za ovu mozgalicu kažu da ju je nemoguće riješiti u 10 sekundi: Vidite li vi kamenčić u kavi?

Na slici je mlinac prepun zrnaca kave, a unutra se krije tajanstveni kamenčić koji treba izvaditi prije nego što počnete mljevenje. Možete li ga pronaći u manje od 10 sekundi? Stvarno rijetko kome uspije...