Obavijesti

Viral

Komentari 21

ANKETA Što je s 'Fejsom'? Niz korisnika dobio čudan crni logo: 'Mislio sam da sam poludio!'

ANKETA Što je s 'Fejsom'? Niz korisnika dobio čudan crni logo: 'Mislio sam da sam poludio!'

Velikom broju korisnika nakon posljednjeg ažuriranja pojavila se crna ikona koja je inače plavo-bijela. Pitamo i vas - jeste li u posljednje vrijeme primjetili probleme s Facebookom? Pišite nam u komentarima

VIDEO

Tvrtka Meta šuti, a društvene mreže gore - što se to događa s Facebookom? Naime, korisnici Apple uređaja, odnosno oni koji koriste operativni sustav IOS, prijavljuju kako nakon najnovijeg ažuriranja softvera imaju novu ikonu Facebooka koja više nije plavo-bijela već crna s plavim slovom 'f'.

Ipak, čini se kako nije riječ o namjernoj izmjeni loga već o bugu koji je stigao s novim ažuriranjem. Niz korisnika na društvenim mrežama navodi kako je vjerojatno riječ o pogrešci s implementacijom tamnog načina prikaza u aplikaciji koji se 'prelio' na logo. Drugi su pak zabrinuti kako bi ovo mogao biti znak većeg problema te kako bi aplikacija mogla početi imati poteškoće u radu.

- Napravio sam ažuriranje i IOS-a i Facebooka, a onda je logo pocrnio. Mislio sam da sam poludio ili da mi se pokvario ekran! - napisao je jedan korisnik foruma Reddit.

Tvrtka Meta, u čijem je vlasnišvu Facebook, dosad nije izdala službeno priopćenje o tome što se događa s ovim ažuriranjem, a neki korisnici javljaju kako će se stari logo vratiti ako deinstalirate i ponovno instalirate aplikaciju. Ipak, čini se da to rješenje nije učinkovito na svim uređajima jer niz korisnika javlja kako im to nije pošlo za rukom.

Zuckerberg naredio niz velikih promjena: Facebook mora privući mlade Gen Z korisnike
Zuckerberg naredio niz velikih promjena: Facebook mora privući mlade Gen Z korisnike

Ova crna ikona posljednja je u nizu problema s Facebook aplikacijom, korisnici su dosad prijavljivali probleme s obavijestima i prikazom sadržaja na naslovnici aplikacije. Brojni korisnici nestrpljivo očekuju da se tvrtka Meta oglasi oko ovih problema.

Pitamo i vas - jeste li imali u posljednje vrijeme problema s Facebookom i je li se i vama pojavila crna ikona na mobitelu?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

'Muž mi je kazao da nisam primjereno odjevena za odvesti  djecu u školu. Što vi mislite?'
AMERIKANKA VOLI MINIMALNO ODJEĆE...

'Muž mi je kazao da nisam primjereno odjevena za odvesti djecu u školu. Što vi mislite?'

Ova majka pojadala se kako je joj je suprug kazao da je odjeća koju ima na sebi neprikladna za odlazak do škole, pa je odlučila pitati pratitelje za njihovo mišljenje...