Obavijesti
komentari
Fritaja s divljim šparogama - fino jelo gotovo za 15 minuta
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
volim papati šparoge na mali milijun načina, za divno čudo još ih poprilično ima....
fb
...ja neki dan probao prvi puta u životu...i to zato što sam imao goste iz Italije i oni donijeli da probamo....kuhane i pečene na roštilju...nisam baš oduševlj Prikaži još ↓
mi
nisu ih znali pripremiti, šparoge su specifičnog okusa i fine su ako se dobro pripremaju, a mogu se pripremiti na niz načina. Uvijek kažem da je šteta kad osob Prikaži još ↓
Dk
ja ti jedem one divlje što rastu u drači i šparožini i gdje se treba nahodati po kamenju dok se naberu generejšen@ i te su njam, a te koje si jeo su sigurno uzg Prikaži još ↓
Dk
okusa;)) hahaha, znam, osjetih da sam negdje žbaljala pa se vratih na komentar ispraviti...
fb
..ma donijeli su ih iz italije i kuhali valjda na pari one debele a drugu vrstu pekli na roštilju...žvačem ja njih žvaču oni mene na kraju bokte nemoš* prožvak Prikaži još ↓
Dk
haha generejšen@ pa ni ti tvoji talijani nemaju pojma kako se šparoge čiste, mogu misliti kako si žvakao donji dio stabljike, a sve se praviš fin i umjesto da i Prikaži još ↓
fb
...e baš to Mira...ja režem vilicom i nožem i žvačem...vidim kod njih na tanjuru ostaci stabljike...pa to se ne jede kažu...daaa sad pričate kad sam riknio žvač Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .