Ja ću za večeru gljive s jajima danas,isto dodam žlicu dvije vrhnja,sočnije je,može i luk dinstani.Imaš šparoge na vrtu?
Dk
Deaktivirani korisnik
18.4.2016.
Odustani
Da. u voćnjaku. jedan mali dio..za nas dosta.
volim sunce
18.4.2016.
Odustani
Imala sam i ja neko vrijemetrebala bi opet obnoviti
PATRICIA
18.4.2016.
Odustani
I ja volim šparoge,sa vrhnjem i bez:))
Dk
Deaktivirani korisnik
18.4.2016.
Odustani
ma, više ništ ne sadim niti obnjavljam..dosta mi je..
Plavusa13
18.4.2016.
Odustani
Pat šugo sa šparugama i domacim kobasicama???Mmmmmljac.
PATRICIA
18.4.2016.
Odustani
Plavušo,ma to nisam probala jer ne jedem nikakve kobasice.Fritaja sa šparogama,eee to već može...obožavam:))
Plavusa13
18.4.2016.
Odustani
Steta jer je odlicno pogotovo sa njokima ili fuzima.
yocko
19.4.2016.
Odustani
Cure što ni jedna nevolite jaja?
Dk
Deaktivirani korisnik
22.4.2016.
Odustani
vilo i pat- umjesite tijesto sa kvasom-kao za pizzu ili kruh. Nek se diže 40-tak-50 min. Šparoge očistite, ostavite samo mekane dijelove, prokuhajte samo 1 minu
tu i ostavite u cjedilu da se voda iscjedi iz njih. Lipu domaću panceteu iliti-špek izrezati na tanke lijepe šnite. Pripremiti 1/2 kg svježeg kravljeg sira- ko može do domaćeg-još bolje. Staviti stari stolnjak, razvaljati tijesto u kvadrat, ali duplo veće od tepsije u kojoj ćete peći. Tepsiju lagano nauljiti. Na razvućeno tijesto staviti tepsiju samo da otprilike vidite-koliki dio tjesta treba filati, odnosno dio koji tepsija pokriva treba biti pokriven sa nadjevom. maknuti tepsiju i najprije na tu sredinu tijesta razmazati kravlji sir, na njega poslagati pancetu (špek) i po tiome pobacati blanširane šparoge. Prazne stranice tijesta preklopiti preko nadjeva-potpuno ga zatvoriti-sad tepsiju okrenuti tako da pogača bude unutra i uz pomoć još jednog dobrovoljca i stolnjaka samo okrenuti tepsiju na pravu stranu tako da se može peći. izbockati tijesto više puta odozgo vilicom, premazati maslinovim uljem i virujte-svaki trud oko ovog se isplati. Zadnji put sam još dodala na nadjev unutra tvrdo kuhana narezana jaja (za Uskrsnu večeru). Probajte-vridi truda-virujte
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .