Obavijesti

Sport

Komentari 36

FOTO Zubac i Šarić su se potukli u noćnom klubu u Grčkoj? 'Grci su bili pijani. Zupcu je išla krv'

FOTO Zubac i Šarić su se potukli u noćnom klubu u Grčkoj? 'Grci su bili pijani. Zupcu je išla krv'

Hrvatski košarkaši sudjelovali su u incidentu u atenskom noćnom klubu. Prethodno su izgubili finale kvalifikacijskog turnira za OI, a daljnji sukob s lokalcima zaustavio je izbacivač, kruži po društvenim mrežama

VIDEO

Prošlog tjedna hrvatska košarkaška reprezentacija sudjelovala je na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Grčkoj. U nedjelju je izgubila od domaćina 80-69, čime je ostala bez mogućnosti sudjelovanja na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon utakmice, igrači su dobili slobodno vrijeme, koje su neki iskoristili za posjet noćnom klubu u Ateni.

POGLEDAJTE VIDEO: Sesarov govor uoči finala

Pokretanje videa...

Govor Sesara uoči finala kvalifikacija 00:45

Međutim, na društvenoj mreži X pojavile su se iznenađujuće informacije o tome da su hrvatski reprezentativci sudjelovali u tučnjavi s Grcima u jednom noćnom klubu. Navodno su se Ivica Zubac, Dario Šarić i još nekoliko hrvatskih igrača fizički sukobili s nepoznatim osobama. Prema tvrdnjama korisnika X-a, lokalni su stanovnici isprovocirali hrvatske košarkaše.

Na jednoj od fotografija koja kruži internetom vidi se Zubac na ulici, navodno s ozlijeđenim koljenom, dok korisnici X-a pišu da su tučnjavu između košarkaša i pijanih Grka prekinuli izbacivači.

Zatražili smo HKS za komentar

A HKS je javio da će izdati priopćenje na temu. Što i jest učinio.

"Nastavno na brojne upite medija vezane uz fotografije koje kruže društvenim mrežama i portalima, Hrvatski košarkaški savez se očituje na sljedeći način:

Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Grčkoj i zajedničke večere izbornik se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta sukladno potrebama igrača.

Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara", stoji u priopćenju HKS-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!