Obavijesti

News

Komentari 1

FOTO Pogledajte što su HGSS i karlovačka policija našli u dvije jame: Bombe, mine, puške...

FOTO Pogledajte što su HGSS i karlovačka policija našli u dvije jame: Bombe, mine, puške...
5

Policija i HGSS u ove su dvije jame pronašli ukupno 12 ručnih bombi, 2 protupješačke mine, 2 tromblonske mine, 2 puške, 1 automatska puška, dijelovi vojne puške, 2 spremnika, 40 detonatorskih kapisli i 2 kg privrednog eksploziva

VIDEO

U dvije jame na području Slunja i Rakovice policija i HGSS pronašli su niz eksplozivnih naprava, a tijekom proteklog vikenda uklonili su te naprave iz prirode.

Policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu Regionalne protueksplozijske jedinice Zagreb su u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja dio tih naprava uništili su odmah dok su dio pohranili pa će te naprave biti neutralizirane tijekom organiziranog uništavanja.

Policija i HGSS u ove su dvije jame pronašli ukupno 12 ručnih bombi, 2 protupješačke mine, 2 tromblonske mine, 2 puške, 1 automatska puška, dijelovi vojne puške, 2 spremnika, 40 detonatorskih kapisli i 2 kg privrednog eksploziva.

- Podsjećamo građane da oružje i ubojita sredstva ne ostavljaju u prirodi i rijekama kako ne bi ugrozili živote i imovinu drugih ljudi - poručili su iz PU karlovačke.

Policija ponovno poziva sve građane da, ukoliko posjeduju bilo kakvo oružje ili eksplozivne naprave, bez sankcija to prijave policiji. Isto tako, ukoliko pronađete u prirodi eksplozivne naprave ili oružje, nemojte te predmete vaditi iz zemlje ili rijeka i jezera već se odmah obratite policiji koja će poslati posebno osposobljene službenike na teren.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

VIDEO Policija objavila kako je krenuo potop u Jablanici: U BiH je poginulo najmanje 16 ljudi
KATASTROFA U BIH

VIDEO Policija objavila kako je krenuo potop u Jablanici: U BiH je poginulo najmanje 16 ljudi

Tijekom cijele protekle noći obilne kiše koje su stvorile bujice pretvorile su središta gradova u rijeke, poplavljeni su stambeni i poslovni objekti, te se uopće ne može prometovati