Obavijesti

News

Komentari 46

FOTO Ovo je kuća u Zagrebu koju je majka Stjepe Bartulice prodala za 280.000 eura

FOTO Ovo je kuća u Zagrebu koju je majka Stjepe Bartulice prodala za 280.000 eura

Bartulica je naveo da mu je majka financijski pomogla u kupnji kuće jer je prodala vrijednu nekretninu u Gračanima. Imamo ugovor koji pokazuje da to nije točno

VIDEO

Snimili smo kuću koju je majka Stjepe Bartulice prodala u Zagrebu.

Zagreb: Kuća u Gračanima u ulici Nadvina

Podsjetimo, zastupnik Domovinskog pokreta Stephen Nikola Bartulica se požalio da novinari rade hajku na njega i zadiru mu u privatnost nakon što danima nije odgovorio o podrijetlu imovine za kupnju kuće od 300.000 eura na otoku Prviću. Jučer je putem odvjetničkog ureda poslao priopćenje u kojem ističe da mu majka pomaže podmiriti životne troškove jer mu nakon rata za dva kredita mjesečno ostaje tek 136 eura. Također je naveo da mu je majka financijski pomogla u kupnji kuće jer je prodala vrijednu nekretninu u Gračanima. Imamo ugovor koji pokazuje da to nije točno. 

- Majka zastupnika Bartulice prodala je krajem 2023.g. nekretninu u elitnom zagrebačkom naselju Gračani, te je dobivenim sredstvima odlučila pružiti financijsku podršku sinu Stephenu Bartulici koji je stoga i mogao ući u investiciju kupnje nekretnine na otoku Prviću. Što je u opisanoj obiteljskoj stvari neprirodno ili čak nezakonito kako to prikazuju mediji? - stoji u reagiranju koje je poslao putem odvjetničkog ureda Bartulica.

Mama mu dala novac, ali hoće li biti dovoljno? 'Za uređenje kuće treba mu još bar 200.000 €'
Mama mu dala novac, ali hoće li biti dovoljno? 'Za uređenje kuće treba mu još bar 200.000 €'

Ugovor o kupoprodaji nekretnine koji imamo, pokazuje da je majka Božica nekretninu u Gračanima prodala tek u ožujku 2024. godine, skoro tri mjeseca nakon što je Bartulica digao kredit za kupnju kuće na Prviću. Dakle, nije ju prodala krajem 2023. i samim tim nije mogla sinu dati financijsku podršku za kupnju nekretnine na otoku Prviću, kako je naveo Bartulica. 

Ugovor o prodaji kuće u Gračanima je potpisan 5. ožujka ove godine, a predugovor kojim je kupac dao kaparu 6. veljače ove godine. Kuću koja ima četiri stana i u kojoj je obitelj živjela su prodali za 280.000 eura, a ugovoreno je da puna cijena bude isplaćena do 15. ožujka. U kući u Nadvinoj ulici u Zagrebu su stanovi površine 60 kvadrata, 57,7 kvadrata, 57,6 kvadrata i 56,7 kvadrata.  Više pročitajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 46

VIDEO

Kamenolom u Jablanici istražuje krim-policija BiH: 'Odron smrti nije posljedica izlijevanja rijeke'
CIJELE KUĆE ZATRPANE

Kamenolom u Jablanici istražuje krim-policija BiH: 'Odron smrti nije posljedica izlijevanja rijeke'

Tisuće tona kamenja iz tog kamenoloma kod Jablanice palo je na cijelo naselje i napravilo branu, a onda se voda slila u jednu dolinu. Sve se dogodilo i minuti, oko dva sata iza ponoći, kažu vlasti u BiH