Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ka
ne znam,osim kruha (ako se želi friški) sve drugo može biti od dan-dva prije. a kruh i nekada smo doma stavljali u doboko pa poslije samo u pećnicu i bio je još bolji nego kad je kupljen
Dk
Nekad smo s konjima putovali... Jos je bilo bolje jer si osjetio vjetar u kosi
ka
radi se to i danas,ali ne mnogi kao prije jer nije u modi. treba baš svaki dan bit sviježi kruh a od dan prije se baca ako ostane.tako da komentar o konjima nem Prikaži još ↓
ka
nestao mi komentr,,zašto?
ka
nekada su stari kruh stavljali na štednjak za zagrijat,danas postoje tosteri,,mikrovalne... i u čemu je problem jedan dan zagrijat kruh od jučer?
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .