U novom broju koji izlazi u subotu donosimo vam ideje za nadijevanje sezonskog povrća te vas vodimo na put oko svijeta uz varenike i sočne složence
Fino punjeno povrće i domaći sljezovi kolačići u Skuhatćute
U specijalu vas vodimo na put oko svijeta uz 16 slasnih recepata za neodoljive složence poput musake, clafoutisa s rajčicama i kobasicom te pastirske pite.
Otkrijte tajne pripreme slasnoga punjenog povrća - kupus, luk i bundeve pune se mesom, jajima ili kvinojom. Među mnoštvom recepata sigurno ćete pronaći neki koji će vas oduševiti.
Ukrajinski punjeni jastučići - vareniki - pune se slanim ili slatkim nadjevima, a zatim kuhaju u vodi ili na pari. Isprobajte jastučiće punjene slaninom, sirom i lukom ili varenike s krumpirom i sirom.
Iznenadite ukućane i goste te pripremite domaće sljezove kolačiće za koje vam trebaju samo tri sastojka. Sljezovi kolačići ukusni su kad se jedu samostalno, a možete se okušati i u pripremi torta od marshmallowa.
Donosimo vam i nekoliko ideja za pripremu savršene vruće čokolade koja će vas ugrijati.
Novi broj Skuhatćute potražite na kioscima 8. studenog u velikom ženskom paketu sa SuperMilom.