Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Fino punjeno povrće i domaći sljezovi kolačići u Skuhatćute

Fino punjeno povrće i domaći sljezovi kolačići u Skuhatćute
8

U novom broju koji izlazi u subotu donosimo vam ideje za nadijevanje sezonskog povrća te vas vodimo na put oko svijeta uz varenike i sočne složence

U specijalu vas vodimo na put oko svijeta uz 16 slasnih recepata za neodoljive složence poput musake, clafoutisa s rajčicama i kobasicom te pastirske pite.

Otkrijte tajne pripreme slasnoga punjenog povrća -  kupus, luk i bundeve pune se mesom, jajima ili kvinojom. Među mnoštvom recepata sigurno ćete pronaći neki koji će vas oduševiti.

Ukrajinski punjeni jastučići - vareniki - pune se slanim ili slatkim nadjevima, a zatim kuhaju u vodi ili na pari. Isprobajte jastučiće punjene slaninom, sirom i lukom ili varenike s krumpirom i sirom.

Iznenadite ukućane i goste te pripremite domaće sljezove kolačiće za koje vam trebaju samo tri sastojka. Sljezovi kolačići ukusni su kad se jedu samostalno, a možete se okušati i u pripremi torta od marshmallowa.

Donosimo vam i nekoliko ideja za pripremu savršene vruće čokolade koja će vas ugrijati.

Novi broj Skuhatćute potražite na kioscima 8. studenog u velikom ženskom paketu sa SuperMilom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5
Blagdanska tradicija: Evo što je Badnjak i zašto tada kitimo bor
OBIČAJI U SVIJETU I HRVATSKOJ

Blagdanska tradicija: Evo što je Badnjak i zašto tada kitimo bor

Badnjakom se nazivao veliki panj ili pak velika zelena grana, koju se obično prislanjalo uza zid, bilo s vanjske, bilo s unutarnje strane doma. Kad bi otac obitelji unosio badnjak, čestitao bi svim ukućanima
Spremate li puricu pogrešno?
SUPER TRIK

Spremate li puricu pogrešno?

Jedna greška može dovesti do suhog, bezukusnog ili, što je još gore, nedovoljno pečenog mesa. Provjerite savjete majstorice kuhinje i pripremite adventski ručak kojemu će se svi diviti