Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Fini riblji popečci brzo su gotovi, a oduševit će sve vaše ukućane

Fini riblji popečci brzo su gotovi, a oduševit će sve vaše ukućane

Ako vam se jede riba, ali na malo drugačiji način, isprobajte ovaj recept i napravite ukusne popečke. Ovo jelo brzo je gotovo, a svidjet će se čak i onima koji inače nisu ljubitelji ribe

broj osoba: 4

priprema: 30 minuta

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zrinka Janković VIDEO

Sastojci:

800 g sitno narezanog ribljeg mesa (šaran, amur…), 1 limun, 4 kriške tosta, mala vezica začinskog bilja (kopar, peršin…), 1 jaje, mljevena slatka paprika, čili, sol, ulje ili rastopljeni maslac za premazivanje popečaka

Recepti za super detoks: Jetru ćete oporaviti uz mrkvu i radič
Recepti za super detoks: Jetru ćete oporaviti uz mrkvu i radič

Priprema:

Ribu narežite na kockice. Limun operite pa nasitno naribajte koricu, koju zatim dodate ribi. S kriški tosta odrežite koru pa kruh nasitno naribajte. Začinsko bilje isperite pod mlazom vode pa otrgnite listiće sa stabljika. Sve sastojke štapnim mikserom usitnite u pire, a zatim u smjesu dodajte jaje. Začinite smjesu paprikom i čilijem, posolite je pa sve sastojke temeljito promiješajte. Lim obložite papirom za pečenje. Vlažnim rukama oblikujte male popečke, a zatim svaki premažite uljem ili rastopljenim maslacem. Pecite ih 20-25 minuta u pećnici unaprijed zagrijanoj na 180 stupnjeva. Tijekom pečenja popečke još jednom premažite uljem ili maslacem. Poslužite ih sa salatom.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Večeras je pun Mjesec: Evo što nosi svakom znaku Zodijaka
POSLJEDNJI OVE GODINE

Večeras je pun Mjesec: Evo što nosi svakom znaku Zodijaka

Ovaj puni Mjesec vam pruža priliku za donošenje informiranih odluka nakon šest mjeseci razmatranja i istraživanja. Snažan utjecaj omogućuje preispitivanje